1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Proszę pomóżcie...

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez piter0701, Sierpień 19, 2012.

  1. piter0701

    piter0701 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 5, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Otóż tak...
    Nagrałem dzisiaj max payne 3 z nadzieją, że będzie działać.
    Mam LT2.0 i dashboard 14719.
    Nie rozumiem czemu nie działa.
    Gra prosi o aktualizacje systemu, WTF!!
    Nie wiem co zrobić żeby nie stracić przeróbki.
    Pomóżcie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Looozak

    Looozak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Czemu nie działa? proste masz starego Dashboard'a i po zainstalowaniu go stracisz L.T 2.0 lepiej sobie wgraj 3.0 albo niech ktoś ci wgra.
     
  4. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4559
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Bez najnowszej aktualizacji dasha nie zagrasz w MP 3.
     
  5. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    sprawdz jaki masz dash jesli 13599 lub wyzszy nie tracisz nić aktualizuj z gry lub z penka do 15574 moze też być 14719 :) LT 2.0 zostaje i gra będzie śmigać , a jakiego dasha masz sprawdzisz :
    Ustawienia > Ustawienia konsoli > Dane systemowe i tam masz np. D:2.0.13599.0 sprawdź czy oby napewno masz 14719 jak nie to daj z tej gry zrobi swoje i gra bedzie chodzić :)
     
  6. scorpion22

    scorpion22 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2011
    Posty:
    442
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a ja się podepnę ( żeby nie zaśmiecać) czy jeżeli zaktualizuję z płyty dasha to efekt będzie taki sam jak z pendrive'a ? (nie chodzi mi o płytę z grą tylko o pobranie dasha z xbox.com i zgranie go na płytę)
     
  7. Koksu25281

    Koksu25281 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    słuchaj ja też tak miałeś musiał byś mieec najnowszą przeróbke :) i wtedy wcisną auktaulizuj:)) a teraz nie naciskaj bo sie zablokuje:D
     
  8. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Co się niby zablokuje? Autor tematu przecież napisał że posiada dasha 14719, więc może sobie aktualizować do najnowszej wersji i nic się nie stanie.
    Ps. Swoją drogą to max payne 3 chyba właśnie wymaga dasha 14719 więc powinna działać.
     
Wczytywanie...

Poleć forum