1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

"Proszę włożyć płytę do X360"

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Paviano, Kwiecień 10, 2009.

  1. Paviano

    Paviano Banned

    Dołączył:
    Luty 16, 2009
    Posty:
    255
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jarocin
    Mam taki problem od grudnia, gdyż właśnie wtedy przerobiłem konsolkę
    (iXtreme 1.4) i gdy włączam Halo 3 (trochę porysowane) to wyskakuje mi w Dashboardzie "Odtwórz DVD", a gdy włączę wyskoczą mi napisy w różnych zdaniach. Po polsku brzmi ono "Proszę włożyć płytę do napędu Xbox360". Ten sam problem mam z 1 płytą gry Blue Dragon (gra w ogóle nie jest porysowana!). Pozostałe 2 płyty Blue Dragon'a działają normalnie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. joka013

    joka013 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2008
    Posty:
    273
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Piła
    a grałeś w te gry wcześniej? może są źle przerobione i nie działają na iXtreme 1.4
     
  4. Paviano

    Paviano Banned

    Dołączył:
    Luty 16, 2009
    Posty:
    255
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jarocin
    Te gry mam oryginalne, a reszta gier działa normalnie.
     
  5. 3rr0rx

    3rr0rx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2008
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    W menu xboxa wejdz do zakładki z ustawieniami systemu>Pamięć>wcisnij na padzie Y i wklep następującą kombinacje:
    X, X, LB, RB, X, X, wyskoczy info o konserwacji dysku>wybierz TAK

    sproboj moze cos da ;)
     
  6. Paviano

    Paviano Banned

    Dołączył:
    Luty 16, 2009
    Posty:
    255
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jarocin
    A po co miałbym wchodzić do pamięci jeżeli bez dysku twardego też mi nie działają?:eek:
     
  7. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    no cos,zle naped przerobiony;] ktos go uwalil i masz odtwarzacz dvd;D
     
  8. Paviano

    Paviano Banned

    Dołączył:
    Luty 16, 2009
    Posty:
    255
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jarocin
    Reszta oryginalnych gier chodzi normalnie. Po tej kombinacji klawiszy też nie działają te gry :/
     
  9. nakoz

    nakoz The Legend Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    827
    Polubienia:
    66
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków - Irlandia
    Mi też tak czasem wyskakuje przy porysowanym Bioshock-u, a spróbuj zainstalować na hdd a dopiero potem odpalić...
     
  10. Paviano

    Paviano Banned

    Dołączył:
    Luty 16, 2009
    Posty:
    255
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jarocin
    Jak mam wgrać na HDD jeżeli mi nawet nie wyświetla, że to jest gra?
     
  11. madmax09

    madmax09 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam dokładnie taki sam problem z kopią Riddicka Dark Athena. Płyta nie jest porysowana. Tylko z tą grą tak się dzieje. Czy to wina źle przerobionej gry czy napędu (iXtreme 1.6)?
     
Wczytywanie...

Poleć forum