1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Protkość transferu w FTP Rush

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez gawior, Styczeń 26, 2014.

  1. gawior

    gawior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2013
    Posty:
    26
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam. Jaka mniej więcej jest u was prędkość kopiowania z PC do konsoli poprzez program FTP Rush ?
    Chodzi o to, że nie wiem czy prędkość na poziomie około 8Mbps jest normą, czy mam uszkodzony kabel i działa do 10Mbps ( nie będę rozpisywał czemu kabel, ale jest taka możliwość ).
    Niestety nie mam możliwości sprawdzenia, a bez podstawie nie chciał bym pruć listew przypodłogowych i drzwiowych, żeby wyjąć kabel.
    Dla tego wolę zacząć od najmniej kosztownej i pracochłonnej opcji, czyli zapytania jak jest z tym u was.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Spróbuj innym programem np. Filezilla, totalcmd. U mnie idzie średnio po 10 mb/s, więc jest to chyba normalne.
     
  4. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    max ciągnie 10mb przez ftp.

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  5. gawior

    gawior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2013
    Posty:
    26
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    O to mi chodziło właśnie, czy "ten typ tak ma", czy mam przerwany kabel, bo w jednym miejscu mam rozpruty na odległości 1m i każda żyła jest luzem ( w czasie remontu się tak stało, zanim go schowałem w progu ).
    Sam kabel nie jest problemem, ale jego wymiana ( 20m idące dookoła pokoju pod listwami, futrynami itd. ). Budując piętro i urządzając pokój przewidziałem, że kiedyś może zajść konieczność jego wymiany, ale do prostych czynności to nie należy.
    Tak czy inaczej udzielającym się dziękuję za odpowiedź.
     
  6. dabi123

    dabi123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2013
    Posty:
    87
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Tak... 8Mbps jest normą ... u mnie idzie po tyle jak się przesyła jeden plik na raz ...jak 2 na raz to idzie po 5 Mbps ;DD także spoko ;)
     
  7. XboxerFun

    XboxerFun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2013
    Posty:
    103
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mi po kablu (15m) idzie 10-11,6 non stop. Ftp flash chyba ten program sie nazywa a po wifi jesli laptop jest blisko routera 6-8
     
Wczytywanie...

Poleć forum