1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Prototype 2 lt 3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Mati223332, Czerwiec 23, 2012.

  1. Mati223332

    Mati223332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć jakieś 3 tygodnie temu przerobiłem konsole nagrałem prototype 2 i wszystko działa tylko w misji z odnalezieniem siostry alexa mercera gra się podczas wczytywania zacina a wszystkie inne poboczne misje chodzą i tutaj moja prośba mógłby ktoś dać mi save'a gdy już przeszedł tą misję bardzo o to proszę chyba że macie jakieś inne rozwiązania to śmiało mówcie :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tom Tiulemba

    Tom Tiulemba Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 29, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    Jestem dokladnie w tym samym miejscu Zaraz bede grac to dam znac jesli przejde i oczywiscie jesli sie da :p
     
  4. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Jak ktoś ma to może Ci da... ale wiesz, że będziesz musiał trochę kombinować żeby przypisać save do swojego profilu? ...co dla "laika" (nie twierdze, że nim jesteś :) ) może być deczko skomplikowane. Nie wiem nawet czy na forum jest poradnik jak to zrobić. Pamiętam, że można było edytować save'y co też nie jest łatwe i nie do każdej gry można. Jak nadal chcesz się w to bawić to daj znać na PW to pokieruję Ciebie do jakiś poradników. ...aha i można za takie kombinowanie dostać bana (raczej tylko na profil ale jednak)
     
  5. Mati223332

    Mati223332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Poczekam na odpowiedź Tom'a narazie a potem zobaczę czy będę kombinować z save'ami czy nie
     
  6. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a zgrywa ci się kopia na dysk o ile go masz?
     
  7. Mati223332

    Mati223332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale w jakim sensie kopia jeśli chodzi ci o zainstalowanie gry na dysk to tak instaluje się ale po jakimś czasie jest błąd o treści "dysk jest nie autoryzowany"
     
  8. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jakie lt ?
     
  9. Mati223332

    Mati223332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    lt 3.0

    Patrzyłem na te kopiowanie save'a na swój profil i jeśli się to zrobi USBXTAFGUI to nie zbanują mi profilu na 100% save'y do prototype 2 też znalazłem więc chyba sobie skopiuje save

    To jak dasz sobie radę to się cieszę. Tylko nie piszemy postów pod swoimi postami. Proszę przeczytać regulamin forum :) // xXmlodythcXx
     
Wczytywanie...

Poleć forum