1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Prototype 2-Nieobslugiwana plyta

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez damian123333, Wrzesień 1, 2012.

  1. damian123333

    damian123333 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bialystok
    Witam.
    Mam Lt 3.0 dash 2.0.15574.0 do tej pory wszystkie gry mi dzialaly (AS:R NFS Run Fifa 12 Driver SF) oprocz [Prototype2] gdy uruchamiam gre wyskakuje blad: plyta nieobslugiwana. :/
    Dodam ze chyba nie mam cichej aktualizacji poniewaz moj xbox ma juz bana ze 2 lata.
    Prosze o pomoc :)
    Pozdro.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Na Lt 3.0 nie ma cofania przerobki.
    Przepusciles obraz przez abgx? Nagrales pod lt3?

    Wysłano z X8 z użyciem Tapatalk
     
  4. dawid813

    dawid813 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    275
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    ja też mam ten problem zasysałem polską wersje również lt 3.0 i też nie działa , nagrywana według poradnika na forum
     
  5. damian123333

    damian123333 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bialystok
  6. AHC

    AHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    357
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polkowice
    Nagrywałeś zwykłą nagrywarką, czy iHas-em ??

    Pozdrawiam
    ahc
     
  7. KrZyChUelk

    KrZyChUelk Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    188
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ełk
    Jaka nagrywarka i jaka płytka ?
     
  8. damian123333

    damian123333 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bialystok
    Nagrywarka NEC i plytka Verbatim
    Edit:Czyli zeby mi wszystko ladnie chodzilo to musze nabyc nagrywarke IHAS ? :>
     
  9. AHC

    AHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    357
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polkowice
    Powiem tylko że odkąd nabyłem Ihas-a moje problemy się skończyły :)
    Wszystkie wypalone Verbatimki bez najmniejszych problemów instalują się na dysk konsoli :)
    Polecam kupić i nie żałować na płytki :)


    Pozdrawiam
    ahc
     
  10. damian123333

    damian123333 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bialystok
    Dzieki za info.
    Juz zamawiam Ihas-a :D
     
  11. BlackHost

    BlackHost Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2012
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No to bardzo dziwne bo ja nagrywałem tą grę koło Wtorku sposobem z forum na XGD3 i wypaliłem na Verbatimach i około 2 dni temu ją ukończyłem ale działa coś musisz robić źle.

    P.S Ja nagrywam zarówno na Verbatimach jak i płytkach z tesco i wszystko działa poprawnie to chyba nie w płytkach problem :kiwi-fruit:
     
Wczytywanie...

Poleć forum