1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Prototype 2 Płyta nie obsługiwana... ;/

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Mathew007, Maj 1, 2012.

  1. Mathew007

    Mathew007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, mam problem, zmarnowałem już 3 płyty i cały czas płyta nie obsługiwana pisze żeby przetrzeć szmatką itp itd. Mam Lt 2.0, i wgrałem topology date, daje screen z abgx, pomóżcie ...

    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jaka nagrywarka, płyta? Dash? Napęd?
     
  4. Mathew007

    Mathew007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nagrywarka LG nie pamietam modelu, płyta gigamaster (inne gry chodzą na tych płytkach bezproblemu) wcześniej używałem verbatim ,dash 13604, napęd Liteon
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Zmień płyty na lepszej jakości (najlepiej Verbatim). Jeśli to nie pomoże, to kup iHAS'a, wgraj LT MAX i FW pod odpowiednie płyty.
     
  6. adam1234131

    adam1234131 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak masz przeróbke lt2.0 to nie możesz gier pathować
     
  7. Mathew007

    Mathew007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mozesz podać jakiś poradnik jak wgrać te lt max itp jeżeli to nie będzie kłopot dla Ciebie
     
  8. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Najpierw przeczytaj, później się wypowiadaj.
    Gościu ma wgrane topologydata pod LT+2.0....

    Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: Firmware LT-MAX c4eva Liteon Ihas 124-624 B.rar

    Tutaj wszystko jest :)
    A masz Liteon Ihas 124 B ?
     
  9. alladyn1204

    alladyn1204 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ja to samo mam na verbatimach. Wkurzyłem się i montuje RGH;)

    Edit. Tylko że mam LT3.0 i dash 14719;)
     
  10. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    http://nickthegr33k.eu/iXtreme_Burner_Max_Tutorial.pdf

    Przepuścił obraz przez abgx'a z zaznaczoną opcją "Disable writes", a "Topologię" ma cofniętą.
     
  11. Mathew007

    Mathew007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  12. Mathew007

    Mathew007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    kurcze to jak tak samo jest na verbatimach to co robić ?;/
     
  13. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Kupić iHAS'a.
     
  14. Mathew007

    Mathew007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a jakiego najlepiej kupic?

    i jak kupie tego iHAS'a to gierki będą działały i na lt 2.0 jak i 3.0 ?
     
  15. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Liteon Ihas 124 B

    Konieczne, jest to B, inaczej nie wgrasz LT MAX..

    Jeśli będziesz nagrywał z topologydata pod LT+3.0 to będą działały na LT+3.0 a jak z topologydata pod LT+2.0 to na LT+2.0, logiczne..

    btw. Naucz się edytować, posty a nie piszesz post pod postem :)

    Naprawdę, urzekła mnie twa historia...
    Powiedz mi co wprowadziłeś do tematu ?
     
  16. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Liteon iHAS 124B, musi być koniecznie rewizja "B", żeby można było wgrać LT MAX.

    [​IMG]
     
  17. alladyn1204

    alladyn1204 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Mam zwykłą nagrywarkę. Wolę zrobić RGH.
     
  18. Mathew007

    Mathew007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    aha, to lepiej się bawić w nagrywarkę czy RGH ? bo tak to nie musialbym nagrywać gierek tylko mógłbym grać z dysku tak ?
     
  19. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Tak, dokładnie jeśli masz RGH gry wrzucasz na dysk (płyt nie musisz wypalać)

    Jeśli nie grasz na XBL - RGH
    Jeśli grasz na XBL - LT

    Wybór, już należy do Ciebie :)
     
  20. Mathew007

    Mathew007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no właśnie nie grywam na XBL, a jest jakiś tutorial jak wykonać tego RGH krok po kroku ?:) bo na LT sam sobie przerabiałem to może też bym podołał temu wyzwaniu ;D (na LT 2.0 jak i 3.0 można grać na XBL i nie wyłapie się bana ?:p bo nie grywałem to nie wiem nawet:p )
     
  21. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    z montażem RGH to już nie jest taka prosta sprawa, musisz mieć chipa, znać się na lutowaniu i przede wszystkim bardzo dużo czytać.
    Lepiej daj to komuś doświadczonemu :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum