1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Prototype 2 - uruchom grę

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez ThePafcio, Listopad 22, 2014.

  1. ThePafcio

    ThePafcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2014
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bolesławiec, Jelenia Góra, Poland, Poland
    Witam nagrałem prototype 2 i nie działa, jest tylko Uruchom grę na początku i dalej nie chodzi. Sprawdziłem abgx'em i było verification i autofix failed jak przy każdej grze którą sprawdzam i nagrało się na 100%. Nagrałem ihasem 124b z lt max. Dlaczego cały czas tak jest ostatnio nagrałem far cry 4, advanced warfare i AC Rogue i to samo jedynie w advanced warfare pograłem 5 min i komunikat ze ściereczką. Dlaczego cały czas abgx wywala verification failed i autofix failed, dodam że wgrałem fixa do niego. O co chodzi?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Nemezis30

    Nemezis30 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2014
    Posty:
    258
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Bo taki mamy klimat dlatego nie działa. Polecam na spokojnie opisać krok po kroku, jak ty to opisałeś to nie dojdziemy czemu masz problem.
     
  4. ThePafcio

    ThePafcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2014
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bolesławiec, Jelenia Góra, Poland, Poland
    Ściagnąłem Prototype 2 SRT i sprawdziłem go abgx'em z wgranym fixem i z ustawieniami jakie są na forum. I za każdym razem wyskakuje na końcu abgxa Verification Failed i Autofix Failed, ale wziąłem to nagrałem wg poradnika jaki jest na forum. I gdy wkładam płytę do napędu to nie pokazuje gry tylko Uruchom Grę. Jak włącze to wyskakuje komunikat ze ściereczką. Nie pierwszy raz tak mam bo nagrywałem inne gry i było podobnie. A dzieje mi się to od kilku tygodni. Mam LT 3.0 i nagrywarke ihas 124b z lt maxem.
     
  5. Nemezis30

    Nemezis30 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2014
    Posty:
    258
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wgraj soft do ihasa jeszcze raz polecam pomaga. To jest błąd ,że nie ma obrazu iso w bazie. Może ci laser pada, testowałeś weryfikacje po nagraniu?
     
  6. ThePafcio

    ThePafcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2014
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bolesławiec, Jelenia Góra, Poland, Poland
    Tak weryfikacja była 100%. A jak wgrać jeszcze raz, to sie nie zepsuje? Najpierw mam jakoś usunać tego flasha czy jak bo ja wole mieć krok po kroku napisane.
     
  7. Nemezis30

    Nemezis30 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2014
    Posty:
    258
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Zrób wysun wsun tackę z płytą . To może wina konsoli, jak ci zlapie za x razem to laser xa. Na jakich płytach nagrywasz?
     
  8. ThePafcio

    ThePafcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2014
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bolesławiec, Jelenia Góra, Poland, Poland
    Na verbatimach. Gry nagrywane jeszcze na wakacjach działają do teraz i nic sie nie dzieje.
     
  9. Nemezis30

    Nemezis30 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2014
    Posty:
    258
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    To laser z konsoli moze być winny.
     
  10. ThePafcio

    ThePafcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2014
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bolesławiec, Jelenia Góra, Poland, Poland
    Wg mnie to nie laser bo xbox ma problem z tymi grami co nagrywałem przez tydzien np mam gta v, watch dogs, coda ghosts które nagrałem z 4 miesiące temu (gta z rok temu) i one działają normalnie, instalują sie na dysk i wgl. Nie może odczytać tego prototypa, coda advanced warfare i far cry 4 i nw co teraz zrobić bo kupiłem sobie kilka verbatimów, zrobiłem reflash ihasa i nie wiem czy nagrywać jeszcze raz czy co, bo bym znowu płytki stracił.
     
Wczytywanie...

Poleć forum