1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Prototype 2 XBOX360-COMPLEX

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez Masownik20, Kwiecień 19, 2012.

  1. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1511
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    - C O M P L E X -

    P R E S E N T S :

    PROTOTYPE 2 (c) Activision

    Region : Region Free Languages: English
    Size : 01 x DVD Genre : FPS
    Platform : XBOX 360 Date : April 2012


    Nie wiem czy jest Pl bo nic nie napisali o tym XGD3
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  4. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1511
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    czy jest PL? bo widze dash podany jako PL, ale czy gra? bo ma byc z PL napisami
     
  5. ADRENALiNA

    ADRENALiNA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Małopolska
    Nagrywał już ktoś na lt 2.0? nie pojawiły się jakieś problemy?
     
  6. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    ma topologie pod 3.0, usuń i powinno działać
     
  7. Spalek

    Spalek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2011
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie ma polskiego języka
     
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  9. tygrytron40

    tygrytron40 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    gra wymaga nowego dasha mam LT2.0 ?
     
  10. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  11. Grantone PL

    Grantone PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Olsztyn
    Napisze mi ktoś gdzie znajdę tego dr. Samuela czy jakoś tak? Chodzę po budynkach obserwuję ulicę ale nigdzie mi sie nie podświetla:(
     
  12. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Po przepuszczeniu obrazu przez abgx'a jest napisane, jakiego Dash'a wymaga dana gra ("minimum kernel required").
     
  13. plonez

    plonez Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 10, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam ten sam problem.
     
  14. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1511
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    jest juz jakas wersja z Pl napisami?
     
  15. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    PL chyba nie będzie są błędy w necie będzie najprawdopodobniej tylko i wyłącznie ENG
     
  16. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1511
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    według kilku stron pisze ze Pl ma byc
     
  17. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    do tej gry raczej nasz rodzimy język nie jest "BARDZO" ważny :)
     
  18. maly126

    maly126 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no to u mnie powtórka z ridge racer.
    topologia wstrzyknieta, nagrywam - płyta nieobsługiwana. zaczyna mnie to wkurzać :/

    szukalem kiedyś ihas w wersji slim. nie znalazłem. źle szukałem? nie chce kupować grubasa, bo nie mam stacjonarki a bawić sie w kable też mi nie chce.
     
  19. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie ma takiego iHAS'a, żeby można było wgrać LT MAX. Problem leży po stronie nieodpowiedniego nagrania pod LT.
     
  20. Psi

    Psi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    64
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    znalezliscie tego doktorka tez nie wiem gdzie on jest?
     
  21. Grantone PL

    Grantone PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Olsztyn
    Tak znalazłem :) Napisał mi jeden z użytkowników ex.

    "jak nacisniesz lewy analog to robisz skan okolicy i szukasz gdzie jest zrodlo tego skanu...zrob to kilka razy najlepiej z wysokiego budynku i patrz gdzie zaczyna sie ta cala jakby fala uderzeniowa skad to idzie i tam jest cel im blizej bedziesz tym ta fala bedzie mniejsza...nie wiem czy mnie zrozumiales ;d"- disharo
     
Wczytywanie...

Poleć forum