1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Prpblem z kodem XBL na 1 miesiąc

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Jakub Sobieraj, Październik 13, 2011.

  1. Jakub Sobieraj

    Jakub Sobieraj Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 12, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Zakupiłem na Allegro kod na 1 m. XBL Gold i podczas wpisywania wyświetla sie ststrona, na której muszę wpisac swój adres do "rozliczeń". Czy mam wpisać swoj prawdziwy adres i czym to bd. skutkować i czy usługa działa w Polsce : D Z góry dzięki za odpowiedź.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  4. Jakub Sobieraj

    Jakub Sobieraj Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 12, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    właśnie nie, bo pisze że dane się nie zgadzają
     
  5. popino

    popino Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2010
    Posty:
    128
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Od siebie dodam ze pare dni temu przedłuzylem golda na 3ms z poziomu konsoli płacac PP i dostalem 4 miesiace za 39zl-Oby wiecej takich promocji!!!
     
  6. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Konkretny błąd jakiś?
    Musisz wpisywać złe wartości. Przy kodzie pocztowym spróbuj bez '-' albo wpisz więcej/mniej cyfr.
     
  7. Jakub Sobieraj

    Jakub Sobieraj Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 12, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czyli mam wpisywac moje poprawne dane z Polski ??
     
Wczytywanie...

Poleć forum