1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przechwycenie obrazu

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Komariu, Grudzień 27, 2009.

  1. Komariu

    Komariu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    Da rade, ma wejście video. Jedynie będziesz potrzebować przejsciówki z cinch na jack dla audio. Ja polecam tunery wewnętrzne na PCI. Działają szybciej.
     
  4. justMaku

    justMaku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    Musisz się oczywiście liczyć z nie najlepszą jakością. W końcu to tylko 480i (w najlepszym wypadku). Jeżeli natomiast chciałbyś w to zainwestować to polecałbym coś w stylu nagrywarki DVD czy HDD, do której można podłączyć cokolwiek co ma HDMI ;) Jakość Full-HD to jednak coś :p

    Jeżeli natomiast zależy Ci wyłącznie na nagraniu kilku filmików to lepiej kupić coś takiego: EasyCap
     
  5. aroaro20022

    aroaro20022 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2008
    Posty:
    176
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Pce
    @up Moglbys dac jakas po krótszą instrukcję co do czego podłączamy ? To do kompa, a do tego czegoś co? Xboxa? I gramy na kompie do którego jest podłączone toto ?
     
  6. justMaku

    justMaku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    Można podłączyć do kompa, i teoretycznie da się grać, ale jakość nie powala, jak już mówiłem ;P
     
  7. pandapl

    pandapl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a są takie karty tylko, że z wejściem VGA? wtedy jakość była by dużo lepsza
     
  8. justMaku

    justMaku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    Wiem, że są. Wiem także, że używali takich w redakcji PSX Extreme do robienia screenów, ale gdzie takowe cudo można kupić - nie mam pojęcia :p Widziałem parę takich na ebayu swego czasu, wołali na to VGA Card, pogoogluj trochę :p
     
  9. HoFi

    HoFi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    466
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin

Wczytywanie...

Poleć forum