1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

przecina sie gra

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez devil112, Lipiec 22, 2012.

  1. devil112

    devil112 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam dzis grajac w skyrima zaczela mi sie przycinac gra coraz czesciej az bylem zmuszony wylonczyc calkiem konsole (mam zrobione rgh) wiec gralem z dysku .a na marginesie to konsola po wylonczeniu byla dosc ciepla to problem z chlodzeniem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    to może być wszystko. W FSD możesz podkręcić prędkość wiatraka, obniży to temperaturę na GPU i CPU jak to nie pomoże to jest opcja że coś nie tak z przeróbką.
    grasz z dysku zewnętrznego usb czy oryginalnego ?
     
  4. devil112

    devil112 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    próbowałeś podkęcić wiatraki ?
     
  6. devil112

    devil112 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie jeszcze nie narazie jest oki
     
  7. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Czyściłeś pamięć podręczną?
     
  8. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    To nie wina konsoli a gry, tak się działo gdy Skyrim nie miał TU. Wgraj najnowsze i będzie ok...
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. J@siek
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    750

Poleć forum