1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeczyść płytę miękką ściereczką...

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez minimaki22, Sierpień 9, 2011.

  1. minimaki22

    minimaki22 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam, mam problem z moim xboxem. Jest przerobiony ale nie wiem jaką przeróbka. Pożyczyłem od kolegi dziś gry : GTA IV, Hawx 2, SC Conviction i nagrał mi DIRT3 i Mortal Kombat. Wpadłem do domu i działa tylko GTA IV i to za pierwszym razem odczytuje, wszystko ok. A reszta gier odczyta tylko do Zagraj w Grę lub normalnie zagraj w DIRT3 np. i gdy chcę włączyć wyskakuje komunikat Przeczyść płytę miękka ściereczką... Dlaczego ?? DIRT3 i Mortal były nagrywane przy mnie na nowych Verbatimkach z prędkościa 2,4. Dlaczego mi te gry nie działają ? z góry thx za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mlozio

    mlozio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płyty nie są przypadkiem porysowane?
     
  4. minimaki22

    minimaki22 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    właśnie że nie, dziś je kupiłem nowe
     
  5. pelikan15

    pelikan15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nysa
    Pewnie laser...
     
  6. minimaki22

    minimaki22 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie może być laser jak inne gry (starsze) np. GTA IV czyta mi normalnie. A i jeszcze ostatnio konsola była w serwisie i tam wymieniali mi napęd na nowy i przerabiali.
     
  7. Firioth

    Firioth Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2011
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jeżeli u kolegi te gry chodzą a u ciebie nie to jest to na 100% albo porysowana płyta albo zużyty napęd. Możliwe, że wymienili ci na jakiś stary. Nie graj w gry na napędzie tylko zainwestuj w dysk.
     
  8. Liutik

    Liutik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czasem wystarczy rzeczywiście przeczyscić plytkę i dziala.
     
  9. minimaki22

    minimaki22 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    U mnie nie działają tylko nowsze gry. Te starsza które nawet mają jakieś ryski działają bez problemu i wczytuje je za pierwszym razem zawsze.
     
  10. Firioth

    Firioth Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2011
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dowiedz się dokładnie jaka przeróbka.
     
  11. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    jezeli te gry chodza na innej konsoli to powoli kleka naped lub wymaga czyszczenia
     
  12. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Piszecie głupoty. Porysowane płyty, zjechany laser... Gość nawet nie wie jaką ma przeróbkę. Przecież napisał, że starsze gry mu działają, a nowe nie, dlaczego? bo ma jakieś stare ixtreme i musi patchować do niższego wave. Przerób sobie konsolę do 1.91, albo oddaj komuś, kto potrafi to zrobić i będzie po problemie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum