1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

przeczyść płyte po raz kolejny

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez serok, Wrzesień 17, 2009.

  1. serok

    serok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2007
    Posty:
    60
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sochaczew
    Jak w temacie. Najlepsze jest to że płyta jest oryginalna nie ma jakis zarysowan jedynie delikatne. Napewno nie jest to wina napedu bo sprawdzalem u kumpla i tez nie dziala. Wszystkie kopie czyta mi bezproblemowo. Co jest grane?:mad:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Widocznie coś nie tak z płytką.
     
  4. serok

    serok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2007
    Posty:
    60
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sochaczew
    Ciekawe co sie moglo z nia stac? ja chce grac w gearsy!:mad: moze czyms ja przemy czy cos?? tylko czym?
     
  5. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Masz dysk? jak tak to nagraj grę na dysk problem powinien zniknąć chyba że się nie nagra. Przemywanie raczej nic nie da chyba że dasz do jakiejś regeneracji na allegro znajdziesz tego oferty.
     
  6. serok

    serok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2007
    Posty:
    60
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sochaczew
    mam dysk i gra jest nagrana bo juz od jakiegos czasu. sek tkwi w tym ze wogole jej nie rozpoznaje i jest napisane zagraj w gre zamiast zagraj w gears of war 2. Aktualizacje wlasnie sciagam dashborda moze to cos da ale watpie. a regeneracja pewnie nic nie da bo plyta jest w w bardzo dobrym stanie. Dziwna sprawa k**wa mać:mad:
     
  7. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    No to jak klikniesz zagraj w grę to gra się nie włącza? U mnie też tak czasem pisze ale jak kliknę to się gra włącza.
     
  8. serok

    serok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2007
    Posty:
    60
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sochaczew
    Niestety nie od razu wyskakuje wyczyść płyte szmatka. Aktualizacj tez nic nie dala probowalem nawet ustawic konsole w pionie bo kiedys moje ps2 tylko w takiej pozycji plyty czytalo. Ide ludwikiem przemyje moze cos da:)

    jednak to wina płyty bo jak przemyłem ludwikiem to obrazek z gry zaskoczyl ale gra niestety nie. oddam do regeneracji i zobacze
     
Wczytywanie...

Poleć forum