1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeczyść Płytę Szmatką? Help!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez swistak1100, Luty 17, 2010.

  1. swistak1100

    swistak1100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Witam! ściągłem sobie COD6'tke i nagrałem. Po odpaleniu gry na XboX'ie ekran robi się czarny i wyskakuje PRzeczysc Płytke szmatka! Dlaczego tak jest? Co zle zrobilem;> Podziękuje!:mad:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Zoax

    Zoax Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dwie mozliwe opcje:
    1Błąd nagrywarki (ustawienia,predkość nagrywania itd)
    2Kiepska płyta (nawet jak to verbatin to tez może sie trafić wadliwy)

    Sprawdż jeszcze raz ustawienia w imageburn ( gdzieś był tutorial do tego na forum) i wypal raz jeszcze.
     
  4. swistak1100

    swistak1100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Oh Joo.. Teraz sprobowalem ją włączyć i odpaliło ją. Zgrywam własnie ją na dysk moze pomoze;)

    Edit. 1.Błąd nagrywarki raczej nie, bo wczoraj nagrywałem Midnight Club i działa a nagrywalem tak samo
    2.a co do płyt Verbatim..

    Jakbyś mogl sprwadzic czy logi sa dobre
    [​IMG]
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Dostałeś już odpowiedzi że logi są dobre... Chcesz drugiego warna

    Są tylko 3 warianty

    1 i 2 masz wyzej
    3. siada napęd w konsoli
     
  6. swistak1100

    swistak1100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Ok pablo sorry, myslalem ze tamten gosc mi zle powiedzial i wolalem sie upewnic..
    Jak sie nagra to zobaczymy:) z gory dziekuje za odpowiedz! KOSZ!
     
  7. daro 85 gt

    daro 85 gt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2009
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Będzin
    Miałem to samo z tą grą. Ściągłem COD-a 6 PL i wyskakiwał ten błąd (na 5 płytach, a logi miałem takie same jak te twoje) ściągłem inną wersje, nagrałem i chodzi wyśmienicie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum