1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeczyść płytkę ściereczką

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez sweeterek, Listopad 7, 2012.

  1. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Panowie mam takie pytanko bo troche się przestraszyłem.
    Próbowałem sobie dzisiaj pograć na LIVE,udało się,wyciągnąłem sobie dysk,utworzyłem profil na pendrive i gitara,ale dlaczego gdy próbuję odtworzyć FORZE HORIZON z płyty(z wrzuconym pendrife zamiast dysku) to wyskakuje ścierka,a jak już wrzuce swój dysk to normalnie odpala ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Lewis

    Lewis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2011
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    103
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Wola śląsk
    mozem musisz wyczyscic tez pendrive czystą sciereczka:D i bedzie działac:D sorry ale nie moglem sie powstrzymac:D
     
  4. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Czyściłem,nie pomaga,inne propozycje ?
    A tak na serio,to dziwne,że z dysku gra działa,a gdy dysk jest wyjęty a włożony pendrive to nie działa.
    Nagrywane iHas-em oczywiście.
     
  5. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Zły dział!!! Przenoszę do ISO-Problemy
     
    1 osoba to lubi.
  6. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław

    Dzięki za przeniesienie :) Jakiś niewidomy jestem,nie widze połowy działów ;/
     
  7. maniok11

    maniok11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Stany ;)
    Może spróbuj wyczyścić pamięć podręczną.
     
    1 osoba to lubi.
  8. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: Przeczyść płytkę ściereczką


    Na tym dysku masz zainstalowana te grę a na pendrivie nie ,tylko profil i ciagniesz z płyty?

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  9. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Odp: Przeczyść płytkę ściereczką

    Dokładnie,tylko profil na pendrive,dysk odpiety i ciagne z płyty.

    Wysyłane z mojego WC za pomocą gołębia pocztowego.
     
  10. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: Przeczyść płytkę ściereczką

    Napęd (laser)nie wyrabia bo kopia ok jak palona Ihas itp.

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  11. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Nie bo inne gry normalnie hasają,z napędu z wsadzonym dyskiem też normalnie jedzie.
    Ten napęd był mało co używany,mówie jak jest wsadzony pendrive i live to wyskakuje ściereczka,jak jest dysk i bez live jest normalnie.
    Edit;
    Teraz uruchomilem forze bez problemu z napędu,ale z wlozonym pendrive ale za to live odlaczylem. Może forza ma zabezpieczenie że na live nie pogram ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum