1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przed nagraniem wyskakuje błąd

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez karol93ts, Marzec 5, 2012.

  1. karol93ts

    karol93ts Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rudenka
    Przed nagraniem wyskakuje błąd ... Proszę o pomoc!!!
    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    To nie błąd, wybierasz truncate i nagrywasz
     
  4. karol93ts

    karol93ts Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rudenka
    Przed nagranie wyskakuje takie coś ???
    [​IMG]
     
  5. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  6. karol93ts

    karol93ts Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rudenka
    Co mam dać??? Anuluj???
     
  7. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Aktualizowałeś te sterowniki co Ci kiedyś mówiłem? :)
     
  8. karol93ts

    karol93ts Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rudenka
    Właśnie nie znalazłem do nagrywarki mojej :((( LG GSA-H20L102
     
  9. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Przez menedżer urządzeń wejdz i daj aktualizuj
     
  10. karol93ts

    karol93ts Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rudenka
    To pisze że są najnowsze:)
     
  11. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    A spróbuj w ClonieCD nagrać
     
Wczytywanie...

Poleć forum