1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przed pierwszym nagrywaniem co zrobic?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez romek365, Lipiec 20, 2012.

  1. romek365

    romek365 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wloclawek
    Witam zakupilem nagrywarke liteon ihas 124 B
    jestem przed pierwszym nagrywarniem chcialem dowiedziec sie co musze zainstalowac oprucz Lt max(skad pobrac?){na xbox .com nie moge znalesc;\}
    odnosnie narywania znalazlem poradnim , a tym co musze zainstalowac i jak( zmodyfikowac?) nagrywarke juz nie , licze na pomoc i z ory dziekuje)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    272
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    1 osoba to lubi.
  4. romek365

    romek365 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wloclawek
    jesczze jedno pytanie , potrzbuje przejsciowke z ata do sata bo obydwa kabelki mam inne pytalem o przejsciowkez ata do sata i powiedzial ze do pyty glownej(cos nie pa mietam co) plus ta [rzejscowka 50 zl . potrzebne mi jest to do plyty glownej i przejsciowka? czy sama przejsciowka stykniE?
     
  5. romek365

    romek365 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wloclawek
  6. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    272
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
  7. romek365

    romek365 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wloclawek
    nie wystarczy wlasnie tylko adapter plus przejsciowka?
     
  8. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    272
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    wystarczy tylko ten adapter co podałem :)
     
  9. romek365

    romek365 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wloclawek
  10. romek365

    romek365 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wloclawek
    o szybkiej odpowiediz napisalem nie w czas;\
    wystarczy mi to? czy ebde p[otrzebowal cos jeszcze?
     
  11. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    272
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Powinno zadziałać :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum