1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeglądanie internetu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lestat1990, Październik 7, 2010.

  1. lestat1990

    lestat1990 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 7, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Mam pytanie dotyczące przeglądania internetu w xbox'ie 360 Slim. Mam zamiar kupić konsolę, PS3 lub tego właśnie Xboxa, ale ważne jest dla mnie przeglądanie internetu przez Wifi (gdyby chodziło tylko o gry wziąłbym bez zastanowienia xboxa). Czy w Xie Slim jest jakaś przeglądarka która umożliwi mi surfowanie po internecie? Bo z tego co wiem, to w PS3 jest, a w temacie Xboxa jestem całkiem zielony. Dlatego proszę o odpowiedź, z góry dzięki!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie ma
     
  4. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Przeglądanie internetu na konsoli mija się z celem, ale to już moje prywatne zdanie.

    Na PS3 jest, tak samo jak na PSP, a X-boxie masz dostęp tylko do tych stron/usług które daje M$.
     
  5. EvilGearPL

    EvilGearPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dać by się dało ale to kompletnie nie ma sensu. Musi być w tym czasie włączony komputer.
     
  6. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Komputer włączamy tylko na chwilę,ale potrzebny jest Media Center.Tu masz filmik:Jak wykonać kilka ciekawych rzeczy z konsolą Xbox 360 - Komputery.Spryciarze.pl - video
     
Wczytywanie...

Poleć forum