1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przegranie savów z dysku 60Gb na 250Gb

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez strusiek, Maj 14, 2010.

  1. strusiek

    strusiek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Słupsk
    Mam pytanie jak mam podłaczyc dysk 2.5 cala pod pc bo gdy podpinam go pod sata to komputer w ogóle go nie wykrywa.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. voltan91

    voltan91 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    1773
    Polubienia:
    104
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bytom
  4. elvisopl

    elvisopl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Możesz zrobić to również poprzez przeniesienie zawartości całego dysku używając "przenieś" na pendrive'a, wymienić dysk i tą samą operacją w drugą stronę. Używając tej opcji możesz sobie spokojnie wybrać, co dokładnie chcesz przenieść. Domyślnie masz zaznaczone wszystko. Opcję tą znajdziesz w ustawieniach systemu->pamięć. "Y" i możesz działać. Ostatnio robiłem to w ten sposób. Działa bez problemu i nie musisz nic kombinować. Jeszcze jedno. Musisz mieć nowego dash'a.
     
  5. pemek

    pemek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2008
    Posty:
    121
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    a 3 opcja to użyć kabla transmisji danych .
     
  6. sammael74

    sammael74 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    olsztyn
    3 opcja najprostsza i jeszcze mozna zarobic,zamawiasz kabelek od MS,koszt 12 funtow to jakies 55-60 zl mysle,robisz transfer i sprzedajesz kabel na aukcji z zyskiem,ja na ebay zarobilem drugie tyle,jedno zastrzezenie,mozna kupic tylko jeden kabel na kazda zarejestrowana konsole.
     
Wczytywanie...

Poleć forum