1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przegrywane gry,

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez JaCyNa, Luty 5, 2010.

  1. JaCyNa

    JaCyNa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    160
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakÓw
    Witam, mam takie pytanie: mam znajomego ktory sciaga gry z torrentu, i mam okazje zeby mi nagrał pełno gier za free i otóż moje pytanie? czy jezeli nagra on np. zle albo nie wiem, ta gra bedzie np,zepsuta albo cos, to czy moze mi sie zepsuc xboxa , nie chciał bym tego bo dopiero mam do od miesiaca, jest to wersja elite?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. amaru123

    amaru123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kościerzyna
    Chyba nie nie słyszałem o takich przypadkach .
     
  4. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Żadna gra nie popsuje konsoli. A masz przeróbke w ogóle?
     
  5. sebakwiatek89

    sebakwiatek89 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    ŁDZ
    zeby odpalic takie gry musisz miec przerobiona konsole i co do pytania to nie popsuja
     
  6. fiedzio

    fiedzio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zajęczniki
    Tylko niech kolega zanim nagra gierki spat****e pod wave jaki obsługuje twoja przeróbka i możliwe jak najwolniejszą prędkością i nic nie powinno się stać :)
     
  7. JaCyNa

    JaCyNa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    160
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakÓw
    oczywiscie ze konsola jest przerobiona! a jak mozna sprawdzic jaki wave ma moja konsola?
     
  8. fiedzio

    fiedzio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zajęczniki
    Najprościej na zasadzie gier. iXtreme 1.6.1 i LT bez problemu odpalą grę na każdym wavie, 1.6 już tylko do 4, a 1.5.1 do 3.

    (mogę się pomylić w dokładności z wave'ami, lecz tak mniej więcej sprawa wygląda)
     
  9. sebakwiatek89

    sebakwiatek89 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    ŁDZ
    wave to maja kopie zapasowe gier... jaka masz wersje iXtreme?
     
  10. fiedzio

    fiedzio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zajęczniki
    @seba~

    kolega JaCyNa właśnie nie wie jaką ma przeróbkę...

    wave'y ma wszystko co nie jest oryginalne na xboxa z gier ;d
     
  11. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    1.6.1 i LT = Wszystkie wave
    1.6 = wave 1, wave 2, wave 3 i wave 4 z activate iso
    1.5.1= wave1 , wave 2, wave3
    1.5.1(napęd Hitachi)= wszystkie wave
    1.5 i niżej=wave 2

    Nie sądze żebyś miał przeróbkę która obsługuje tylko wave 1
     
  12. sebakwiatek89

    sebakwiatek89 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    ŁDZ
    wiem wiem, tylko go uswiadomilem ze nie ma wave konsoli tylko gier :)
     
  13. JaCyNa

    JaCyNa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    160
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakÓw
    ale ja nie wiem jak sprawdzic to wave, chodzi mi bez problemu takie gry jak FIFA 10, Call od duty modern warfare 2 , gears of war 2 , nfs shift, te gry kupilem na giełdzie i normalnie chodza,
     
  14. KoDeR

    KoDeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kędzierzyn-K,Bedzin,Bydgoszcz, a teraz Maynooth Ir
    Ehh dobre, to z giełdy piraty bierzesz w ciemno i nie boisz się o konsolę, a od kolegi się boisz z torrentów. Jak myślisz skąd ci piraci z giełdy mają ten towar? Napewno nie od świętego mikołaja. Na twoim miejscu bardziej bałbym się bana. chyba że nie podłączasz konsoli do internetu.
    Co do wave to jak koledzy piszą, zależy od wersji firmwaru, czyli prościej "przeróbki". Im późniejsza wersja tym więcej wersji wave obsługuje. Na ten temat akurat koledzy mają znacznie więcej do powiedzenia. Przeczytaj jeszcze raz co napisali
     
  15. JaCyNa

    JaCyNa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    160
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakÓw
    nie chodzi oto ze sie boje tylko! pytam!! nie bede gral napewno przez xbox live.! ale ja niewiem jak sprawdzic jaka mam przeróbke w tym problem,ani tej wersji firmwaru,
     
  16. blazej_1233

    blazej_1233 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok
    hehe człowieku co ty piszesz wogule że od płytki konsola ci zepsuje pomyśl troche :yeye:
     
  17. JaCyNa

    JaCyNa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    160
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakÓw
    chyba cie cos boli,!! ja zapytalem czy cos sie niestanie ! a ty odrazu zmieniasz moje słowa!
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. bigipl
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    361

Poleć forum