1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przegrywanie gier konsola xbox360:)

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez staticsoul, Lipiec 11, 2011.

  1. staticsoul

    staticsoul Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2011
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam mam dziwny problem pewnie z Waszej strony ale wkladam plytke np. Red Dead Redemption i tam jest z 70mb bo chce przegrac sobie na czysta plytke i tak sie dziwie, sciagnelem program ImgBurn ale tam nie ma jak w Nero kopiowanie dyskow. Jezeli ktos moze to jakos opisac to bardzo bym prosil, dokladnie jak wszystko przegrywac, bede wdzieczny:) czekam na odpowiedz i pzdr:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. staticsoul

    staticsoul Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2011
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wiem ze to dziwny problem ale robie to pierwszy raz i jestem kompletnie zielony w tej sprawie:D
     
  4. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    iso read - iso write
     
  5. JTAG

    JTAG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2011
    Posty:
    180
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tuż za rogiem :)
    Oryginału nie skopiujesz :)
    A kopie .... ten temat był poruszany na forum...
    Pozatym naucz się edytować posty a nie jeden pod drugim :)
     
  6. staticsoul

    staticsoul Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2011
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  7. ariel111c

    ariel111c Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    301
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Rozumiem, że chcesz zrobić kopię kopii ??

    ImgBurn > Mode > Read > Select Destination > Start
     
  8. staticsoul

    staticsoul Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2011
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  9. redman89

    redman89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2010
    Posty:
    103
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak jak wyżej lub Włączasz image burn - Dajesz Create image file from disk - Potem wybierasz miejsce zapisu i dajesz start
    Po skończeniu wyciągasz płytę wkładasz czystą i wybierasz Write image file to disk
     
  10. ariel111c

    ariel111c Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    301
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie zapominamy też o utworzeniu pliku DVD bez którego nie nagramy :)
     
  11. staticsoul

    staticsoul Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2011
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  12. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Nie pisz głupot.
     
  13. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    ty nie pisz... sprobuj nagrac bez pliku dvd zeby nie wywalalo durnych bledow
     
  14. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Po pierwsze kopiowałes kiedys gre za pomoca IB ? jesli tak to spojrz jakie pliki obrazu tworzy. Podpowiem Ci MDS i MDF albo ISO tu już dokładnie nie pamiętam jak myslisz za co jeden z nich odpowiada ?.Po drugie po wpisaniu na sztywno layerbrake plik dvd jest załkowicie zbędny.
     
  15. Uped

    Uped Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2010
    Posty:
    258
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wszystko krok po kroku jest tu: Kopiowanie wypalonego obrazu ISO za pomocą ImgBurn.
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. danielo1978
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    93
  2. creative208
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    1797
  3. m4rc1n3k
    Odpowiedzi:
    5
    Wyświetleń:
    818
  4. bigry
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    245
  5. krzysiek-krze
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    428

Poleć forum