1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeinstalowanie FSD z dysku 4gb na NOWY dysk wewnętrzny HDD

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dak77gow, Kwiecień 9, 2014.

  1. dak77gow

    dak77gow Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2014
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam kupiłem konsole z dyskiem 4Gb i zainstalowanym na nim FSD, (konsola z przeróbką RGH) myślałem że te 4Gb na jakiś czas starczy , jednak po kilku dniach okazało się że dysk zapełnił się prawie do końca (wystarczyło pobrać okładki do gier , założyć kilka profili i parę zapisów gier i koniec - dysk pełny )
    Tak więc chcę kupić dysk HDD 250 GB i co dalej : Czy wystarczy przekopiować folder FSD z programem z dysku 4gb na dysk HDD po wcześniejszym sformatowaniu dysk HDD pod xboxem i ustawić w DashLaunch ścieżkę uruchamiania na HDD a później sformatować dysk 4gb zależy mi na tym żeby FSD uruchamiał się z dysku HDD , jeżeli się mylę to czy ktoś może opisać krok po kroku co należy zrobić , z góry dziękuję.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2723
    Polubienia:
    787
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    1 osoba to lubi.
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    1 osoba to lubi.
  5. dak77gow

    dak77gow Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2014
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Z poziomu FSD uruchomionego z pendrive. Masz instrukcje w paczce

    Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
     
    1 osoba to lubi.
  7. dak77gow

    dak77gow Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2014
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziękuję za szybką odpowiedź i jeszcze jedno jaka to jest wersja FSD czy jest po polsku, jeszcze raz dzięki.
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Polska najnowsza

    Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
     
    1 osoba to lubi.
  9. dak77gow

    dak77gow Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2014
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam jeszcze ostatnie pytanie czy jak wkleję te pliki na pena (sformatowanego pod fat32 pod pc , czy z poziomu konsoli) to czy automatycznie uruchomi sie z pena FSD czy będę musiał coś jeszcze poustawiać aby się uruchomił z pena, Dziękuję i przepraszam że zawracam głowy.
     
  10. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Formatujesz na PC, od razu z pendrive wystartuje

    Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
     
  11. dak77gow

    dak77gow Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2014
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A czy xexmenu bedzie mi potrzebne bo na tym dysku 4gb cos takiego było a jak go sformatuje to nie będzie, jeżeli jest potrzebna ta jak to zainstalować i ska pobrać.
     
  12. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Xex menu do niczego niepotrzebne

    Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
     
  13. dak77gow

    dak77gow Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2014
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to do czego potrzebny jest ten program , jeżeli można uzyskać taką informację
     
  14. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28177
    Polubienia:
    3228
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Xex menu daje np. dostęp do struktury dysku wewnętrznego (folderów)
     
  15. dak77gow

    dak77gow Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2014
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jak już zainstaluję fsd na hdd to czy pliki znajdujące się na tej pamięci 4gb mogę usunąć lub ją sformatować , co mogę usuną a co nie , sątam takie folder jak fsd , content , czy coś na tej pamięci 4gb będzie potrzebne do prawidłowej pracy konsoli.
     
  16. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2723
    Polubienia:
    787
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Masz zapewne swój profil na pamięci możesz go przenieść na hdd i resztę śmiało formatować chyba że nie zależy Ci na profilu to robisz formata i tyle.
     
Wczytywanie...

Poleć forum