1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przejście z 13604 na nowszy dash (najnowszy?)

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Bolcman, Lipiec 9, 2012.

  1. Bolcman

    Bolcman Banned

    Dołączył:
    Październik 28, 2010
    Posty:
    154
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Silesia
    Mam RGH z dashem 13604, chciałbym przejść na wyższy - takie widzimisię:) czy bez problemu, żadnych bloków, błędów etc mogę zrobić to wg tutka z http://xboxforum.pl/artykuly-196/tutorial-jrunner-prosta-aktualizacja-dashboard-rgh-124848/???
    JRunner ściągnie mi najnowszy dashboard i dashlaunch??? Czy osobno mam pobierać wszystkie rzeczy??? Freestyle dash też mam nowy szukać???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    nie trzeba. Wgraj po prostu nowy Freeboot reszta sama zostaje taka jak była.
    Pamiętaj o podaniu dobrej ścieżki w launch.ini
     
  4. Bolcman

    Bolcman Banned

    Dołączył:
    Październik 28, 2010
    Posty:
    154
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Silesia
    Freeboot rozumiem, że chodzi o całe działanie w jrunnerze i później podpięcie pena do konsoli?
    Natomiast z launch.ini skoro nic nie będę zmieniał, żadnej lokalizacji to wszystko zostaje jak przy starym launch.ini???
     
  5. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    No Tworząc nowego FB będziesz go zapewno robił z DL od razu a tam pojawiają się nowe opcje, ale na dobrą sprawe nic nie musisz ruszać.
     
Wczytywanie...

Poleć forum