1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przejście z ix1.5 na LT ewentualnie LT+ jak wyjdzie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez byqu, Listopad 13, 2010.

  1. byqu

    byqu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 18, 2007
    Posty:
    98
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Bytom
    Witam,
    Po pierwsze zaznaczam, że nie chce sie dowiadywać jak przerobić napęd. Mam inne pytanie. Chodzi mi o to, że do tej pory używając jedynie ix 1,5 patchowałem gry na wave2/3. I tu moje pytanie. Czy jeżeli wgram nowego flasha do napędu, to czy będę miał dalej możliwość odpalania tych starszych gier, już spatchowanych. Od razu zaznaczam, że interesują mnie tylko rzeczowe odpowiedzi w stylu: gry będą działały, lub nie będą działały.

    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Twette_k

    Twette_k Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    beda dzialaly wszystki na L.TT 1.1
     
  4. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    tak na LT lub LT+ wszystkie gry będa działały i te wcześniej patchowane
    i te nowe bez patchowania :)
     
  5. Centek

    Centek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2009
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jeżeli wgrasz LT1.1 to już nigdy nie będziesz musiał patchować gier. Wszystkie na tym działają. Ale lepiej wgraj teraz nowego dasha pod kinekta, później przerób konsolę na LT+. Teraz tak robi większość ludzi. Czekamy na LT+ bo LT1.1 Nie będzie obsługiwał najnowszych gier jak FABLE III i inne które dopiero wyjdą. `
     
  6. Le Nino

    Le Nino Banned

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Sępopol
    Flashowanie na LT+ nie jest ostatecznością.Można zrobić flasha na LT 1.1 i później śmigać z activate.iso,ale jest to mało wygodne.
     
  7. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    nieplaca sie teraz flashowac do LT. lepiej poczekac na LT+
     
  8. voytas

    voytas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chorzów
    tak więc czekać na LT+ który zadziała ze starymi i z nowymi grami :)
     
  9. Stan

    Stan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    150
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    Ja kolego też się będę przesiadał z 1.5 na LT+ :) Robiłem tak jak ty prędzej z pachami :)
     
  10. Denilson

    Denilson Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 6, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam pytanko :mam terez iextrem 1.6 , jeśli wyjdzie LT+ w jaki sposób będę go mógł wgrac??? trzrba będzie rozbierac xboxa i tak dalej ?? czyli będe musiał to zrobic u kogos kto ma pojęcie o przerabianiu ?? pozdro
     
  11. Wistam

    Wistam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dołączam się do pytania wyżej + jedno ode mnie:
    czy jest jeszcze sens kupować Xboxa Elite z LT 1.1 i zostawić go z tym flashem (tzn. nie flashować na LT+ jak wyjdzie) ?
     
  12. clumzy

    clumzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    199
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Cosmo Canyon
    trzeba rozkręcać,jak nie umiesz sam to będziesz musiał komuś dać do sflashowania

    kupować tak,zostawić z tym flashem nie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum