1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przejście z LT 2.0 na LT 3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dwakola, Grudzień 23, 2012.

  1. dwakola

    dwakola Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 5, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    mam konsolę fat i wgrany lt 2.0, często mykalem przez neta + podłączałem konsole do neta i robily mi się praktycznie wszystkie akutalizacje. Co jakiś czas coś się paprało.. musiałem wgrywac jakies pliki na pendrive, zeby dzialaly mi poszczegolne gry.. pewnie wiecie o co mi chodzi:))

    w tej chwili troche mnie to zaczelo irytowac, bo wiekszosc nowych gier ( jak i niektore stare mi nie dzialaja - min. Forza Horizon)

    przerobke robilem sam i czuje sie na silach aby to powtorzyc:D
    i teraz moje pytanie czy wgrac lt 3.0 ? rozumiem, ze aktualizacja z 2.0 do 3.0 przebiega PRAKTYCZNIe w identyczny sposob jak wrywanie poczatkowe lt 2.0 czyli podlaczania napedu do kompa itp itd cale rozkrecanie konsoli i inne cyrki na kolkach?

    klucz napedu w razie co mam ;p

    jak ktos bedzie tak mily i doradzi mi jaki dash itp itd powinienem miec aby wgrac te lt 3.0 i inne cuda, cel jest taki aby dzialay wszystkie gry ( moge sobie je nagrac na nowo :) ) łacznie z kinectem .. + moglbym od czasu do czasu pograc na necie :)

    moj dash 2.0.16202.0 o ile dobrze spradzilem

    z gory dzieki za pomoc..
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Tak wgrywasz tak jak poprzednio LT2.0, a dash to chyba najlepiej mieć najnowszy.
     
  4. jmik76

    jmik76 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2012
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wlasnie nie dzialaja Ci gierki przez najnowszy dash.
    gry nagrywane pod lt 2.0, po podniesieniu dasha powyzej 13599 przestaja dzialac.
    trzeba je nagrywac nagrywarka z ihas.
    skoro masz najnowszy to pozostaje Ci wgrac lt3.0 zaopatrzyc sie w paczke plyt i zaczac nagrywac od nowa.
    niestety format XGD3 uniemozliwia odpalenie gier nagranych pod lt2.0 na nowszym lt3.0.
    sprawdz tez nowe wiadomosci od ce4a, podobno wyszedl jakis progam burnermax, pozwlaajacy na nagranie gier XGD3 na kazdej nagrywarce (zwieksza mozliowsci wiekszego zapisu na plycie)
     
  5. dwakola

    dwakola Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 5, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzieki za odp..

    tylko teraz tak, przejdę sobie na lt 3.0 .. ale jak to jest z grami?

    nie posiadam tej ultra nagrywarki liteo ihas.. bazuje na jakims samsungu ktory podlaczam przez usb do lapka:D i jak do tej pory to wiekszosc hulala az milo:)

    i teraz moje pytanie, aby nagrac gre XGD3 (czyli chyba wiekszosc nowosxci ktore wychodza?) i aby dziala pod lt 3.0 i zainstalowala sie na dysku to musze miec tego ihas ?
     
  6. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    aby nie miec problemow i nie spamowac takimi samymi pytaniami na forum to najlepiej miec ihasa, ale ostatnio wyszedl program ktory wspolpracuje z wieksza liczba nagrywarek i nagrywa gry xgd3, poszukaj na forum
     
  7. jmik76

    jmik76 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2012
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    zwykla nagrywarka wypalisz kazda gre XGD3, ale nie bedziesz mogl jej zainstalowac na dysku.
    Poszukaj programu BURNERMAX, byc moze wspiera Twoja nagrywarke i bedziesz mogl nagrywac.
    pamietaj, ze wypalone gry przerobione na lt 2.0 nie beda dzialaly na lt 3.0.
     
  8. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa

    jak juz piszesz to pisz do konca, kazdej nie nagra bo taka FIFA 13 czy Forza 4 nie beda dzialaly poprawnie
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1062
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Przejście z LT 2.0 na LT 3.0

    Beda dzialaly, jewli,jego nagrywarka jest obslugiwana. Czytaj wyraznie co napisał

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum