1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przejście z przerobionej konsli na oryginały+LIVE

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez feltip1, Październik 4, 2013.

  1. feltip1

    feltip1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam, chciałbym zapytać o jedną sprawę. Mianowicie 3-4 lata temu kupiłem konsolę przerobioną na allegro w wersji arcade bez dysku. przez kilka lat coś tam sobie wypalałem i robiłem aktualizacje softu u "znajomego" żeby mieć możliwość pogrania. Zdecydowałem się zrezygnować z ISO i przejść na oryginały. Sęk w tym że nie chcę kupować nowej konsoli tylko o ile to możliwe kupić jakąś gierkę np. AC4 albo GTA5 i puścić update przy pierwszym uruchomieniu.

    I teraz moje pytanie . Czy jak kupie nową gierkę i zapuszczę update to ściągnie mi się przeróbka? Jeśli tak to czy będę mógł od tej pory grać już we wszystkie oryginałki? (nie zależy mi na wypalonych ISO) Gram cały czas offline więc czy po nadpisaniu cracka updatem z płyty po ewentualnym podłączeniu do neta dalej będe mógł dostać bana? Czy jak dokupię dysk do mojej konsoli to będzie działał z oryginałami?

    Proszę o odpowiedź. Wiem że trochę OFFTopic ale nie mogłem założyć wątku w dziale sprzęt. jct proszę o moderację .

    pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. rufus282

    rufus282 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    349
    Polubienia:
    63
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zza miedzy.
    A jaką masz obecnie wersje przeróbki może LT3? Albo jeśli nie wiesz napisz kiedy była robiona oraz jaką najnowszą grę grałeś.
    Na konsolach nie ma takiego czegoś jak crack. Dysk będzie chodził bez problemu z oryginałami a nawet kopiami. Jeśli masz przeróbkę LT3 to nie dostaniesz bana.

    Wysłane przy pomocy palcy.
     
    1 osoba to lubi.
  4. feltip1

    feltip1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    hmm najnowszą grę jaką grałem był chyba Tomb Rider , Ghost Recon Future Soldier i London 2012 Olympics, hmm ostatnią przeróbkę miałem w tym roku kolo marca-kwietnia , wszystko śmigało aż miło, właśnie nie wiem czy LT2.0 czy LT3.0 , ale chyba 3.0 raczej, mogę to jakoś sprawdzić w menu konsoli ? bo jeśli tak to bym ew. dopisał wieczorkiem , aha

    wersja konsoli z tego co dobrze pamietam to chyba Jasper
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Masz lt 3.0 możesz śmiało zostawić i grać na oryginałach.
    Banów za lt nie było od 2009 roku.
     
    1 osoba to lubi.
  6. feltip1

    feltip1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ok dzięki wielkie !!! w takim razie wystarczy że wrzucę płytkę np GTA5 do napędu, dokupię dysk 320GB i mogę śmiało aktualizować i podłączać do XBL ;) jeszcze raz serdecznie dziękuje za pomoc , stawiam wirtualne piwko ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum