1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przejściówka do TV kineskopowego.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Szawel, Maj 7, 2011.

  1. Szawel

    Szawel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siemka, ostatnio moi rodzice doszli do wniosku, że za długo u nich i siedzę i gram na Xbox. Przeniosłem się do swojego pokoju, jednak aktualnie nie mam kasy na kupno jakiegoś dobrego TV, więc kombinowałem ze swoim "dziadkiem" na półce. Z tyłu ma tylko podpięcie, gdzie mam kablówkę i jakieś wejście takie czarne, każdy TV takie ma. Jednak to nie wystarczy do podpięcia Xboxa, mam pytanie:
    Czy ta przejściówka będzie dobra?
    KABEL przejściówka EURO SCART na 3xCHINCH RCA 1,5m (1579336164) - Aukcje internetowe Allegro
    Jeżeli nie, to jaka (z aukcji na allegro).

    Edit: A może ta przejściówka jest prawidłowa?
    http://allegro.pl/markowa-przejsciowka-euro-3-x-cinch-svhs-i1591452912.html
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. paczos

    paczos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    125
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ta druga ale idź u siebie gdzieś do sklepu elektronicznego i kupisz są tańsze kosztują od 8zł
    po drugie stary tv kineskopowy (no myślę ze juz nie lampowy ;) ) długo może nie wytrzymać jak będziesz grał
     
  4. adrian1389

    adrian1389 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Raszyn
    Kabel może nie dać dobrej jakości, lepiej poproś starych o kabel component od M$, a i up telewizory kineskopowe dłużej trzymają od LCD ;P
     
  5. Szawel

    Szawel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    adrian, ja zamierzam pociągnąć na tym TV tak z 2-3 miesiące tylko, to chyba nie warto kupować od M$?

    paczos, to wystarczy pierwszy lepszy sklep elektroniczny? I co mam powiedzieć?
    Poproszę przejściówkę euro? Czy jakoś mu to wytłumaczyć? :D
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    przejscie z 3xrca lub 3x cnich na euro ( scart )
     
  7. Szawel

    Szawel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aha, czyli rozumiem, że w każdym sklepie ele. to dostanę?
     
  8. paczos

    paczos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    125
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    tak wystarczy ze w takim sklepie tak powiesz jak mówisz będą wiedzieć jakbyś mieszkał koło mnie dałbym ci za darmo bo gdzieś sie walają ;)
     
  9. Szawel

    Szawel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. dominik15

    dominik15 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2011
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ja też gram na kineskopie ( niestety ale niedlugo kupuje nowy) i od grudnia 2010 chodzi ladnie
     
  11. key

    key Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    O ile dobrze pamiętam taka przejściówka była w zestawie z konsolą, przynajmniej moim Elite. Może masz ją gdzieś u siebie tylko zapomniałeś.
     
  12. shakall1977

    shakall1977 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja zdecydowanie polecam tę drugą ....też mam elite i jestem zadowolony .
     
Wczytywanie...

Poleć forum