1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przejściówka HDMI - Lublin

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez DonPiotrek, Maj 9, 2010.

  1. DonPiotrek

    DonPiotrek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. Chciałbym się zapytać gdzie w Lublinie najtaniej kupić NOWĄ przejściówkę HDMI do Xboxa. Przydatna była by też informacja ile kosztuje i czy można takową znaleźć w MediaMarkcie.

    Z góry serdecznie dziękuję.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    Dokładnie jaką przejściówkę? HDMI > DVI / VGA? Poszukaj po sklepach komputerowych...
     
  4. bartoszKSSG

    bartoszKSSG Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    253
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    66-400
    a najprościej będzie jak skorzystasz z takiej pięknej i popularnej wyszukiwarki jak: Google
     
  5. DonPiotrek

    DonPiotrek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ok, już nie ma spawy. Problem zażegnany. Temat proszę zamknąć.

    Edit: Wróć! jeszcze proszę o łopatologiczne wytłumaczenie. Przez HDMI - HDMI dam radę odtworzyć i dźwięk i wideo? Jeśli tak, to czy muszę bawić się w ustawieniach? Proszę o link do jakiegoś tutorialu, ew. wytłumaczenie.
     
  6. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    Podłączasz jedną końcówkę do konsoli, drugą do TV / Monitora i masz dźwięk i obraz. Nic nie trzeba ustawiać.
     
Wczytywanie...

Poleć forum