1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przejsciowka VGA

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez PawlaQ, Luty 27, 2009.

  1. PawlaQ

    PawlaQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zamość
    Czesc dowiedzialem sie ze istnieje przejsciowka ze z 1 strony jest wejscie do monitora a z drugiej na kabel vga do xboxa i komputer i tu moj problem :O Jak nazywa sie taka przejsciowka i czy jest bardzo droga??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    jest. była o tym już mowa. poszukaj na forum
     
  4. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
    Chyba chodzi Ci o KVM video switch szukaj na allegro ceny zaczynają się od 25 pln ale tak jak w przypadku kabla vga nie opłaca się kupować tych najtańszych(pogorszenie jakości obrazu).
     
  5. PawlaQ

    PawlaQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zamość
    A jest cos takiego ze poprostu podlacza sie do monitora przejsciowke i od tego wychodza 2 wejscia na kable?? Bo widzialem na allegro to sa jakies duze skrzynki czy cos w tym stylu mogl by mi ktos podac jakas aukcje z okazyjna "skrzynka" ?? z gory dziekii :>
     
  6. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  7. PawlaQ

    PawlaQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zamość
    No dobra mam zamiar kupic to : PRZEŁĄCZNIK KVM NA 2 KOMPUTERY AK38 (566686527) - Aukcje internetowe Allegro

    I to : KABEL DO PRZELACZNIKA KVM 1,5m AK39 (550904056) - Aukcje internetowe Allegro

    Jak widac na zdjeciu przelacznika kvm sa tylko 2 wejscia vga

    To bym musial podlaczyc tak : Komputer > Kvm > Monitor ( to juz zabiera 2 wejscia tak mi sie zdaje) A gdzie wejscie na Xbox > Kvm > Monitor ??

    A moze tam z boku jest jeszcze wejscie (tam na gorze) do podlaczenia do monitora?? i tylko jeden kabel od komputera do tego vga 1 a od xboxa do vga 2 i tylko zmieniac guziczkiem :O

    Tylko ze jesli jest tak jak powiedzialem to nie trzeba tego kabla do przelacznika :]
     
  8. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Tak, tam z boku jest jeszcze jedno złącze VGA, czyli w sumie 3.
     
  9. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
    nie potrzeba już żadnego dodatkowego kabla ,sam używałem taki przełącznik jakiś czas i wiem że potrzeba do niego osobnego zasilacza
     
  10. PawlaQ

    PawlaQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zamość
    Zasilacza? Jakies gniazdko czy cos w tym stylu zebym mogl do pradu podlaczyc czy co??
     
  11. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    najprostsze kvmy nie potrzebuja zasilania
     
  12. PawlaQ

    PawlaQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zamość
    Czyli ten co podalem bedzie dzialac taki jak juz jest czy cos jeszcze dokupywac trzeba >??
     
  13. PawlaQ

    PawlaQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zamość
    Sorry ze nie edytuje ale prosze o szybka odpowiedz # PROMOCJA # PRZELACZNIK KVM 2 KOMPUTERY (558421195) - Aukcje internetowe Allegro tutaj na jednym z tych zdjec jest wejscie do monitora w tym przelaczniku kvm tylko jak widze jest poprostu takie same wejscie jak w moim monitorze a nie z tymi dziurkami jak w kablach. Jesli tak jest to bede musial poprostu kupic jakas przejsciowke jeszcze czy cos w tym stylu cos np mesko-meska czy cos takiego ?:O Jesli wogle cos takiego istnieje ?? Bo ja w komputerze mam to wejscie takie na kabel d-sub
     
  14. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  15. PawlaQ

    PawlaQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zamość
    Okej nastepnym razem bede edytowac :cool: temat to zamkniecia :]
     
Wczytywanie...

Poleć forum