1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przejściówka z IDE na SATA JungleFlasher wykryje napęd ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez matiso18, Sierpień 15, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. matiso18

    matiso18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    poznań
    Mam pytanie jeżeli mam płytę AGP i kupie przejściówkę z IDE na SATA to uda mi się przerobić napęd benqu. Proszę o odpowiedz z góry dziękuję.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    kup kontroler SATA...
     
  4. matiso18

    matiso18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    poznań
    Może jakieś propozycje jaki ?
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Na pci

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  6. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    na chipsecie VT6421A, nie wiem dokładnie jaki dobry tylko NIE KUPUJ z allegro, bo tam na 98% dadzą ci chłam Promise, pomimo zdjęć i opisów VIA...
     
  7. matiso18

    matiso18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    poznań
    A jak na płycie mam chipset nforce 2 to coś zmienia
     
  8. matiso18

    matiso18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    poznań
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jak bedzie via to.tak

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  10. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    będzie ok
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum