1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przekierowywanie Portów (pomocy)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Szalony#Arek, Czerwiec 14, 2015.

  1. Szalony#Arek

    Szalony#Arek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2015
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ostatnio znudziło mi się granie offline więc postanowiłem że pogram na systemlink'u.
    Mam już skonfigurowane wszystko poprawnie: najnowsza wersja dashu itp.
    W ustawieniach mam porty bodajże 3072 i broadcast 3071 ale muszę przekierować porty w routerze , a za to nie umiem się zabrać. Mój router to pirrelli DRG A226G. Poprosiłbym o etapy krok po kroku , bo jestem ''Świeżakiem" POMOCY:dead:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Zaloguj się na router :) , google Ci powie jak :)
     
  4. Szalony#Arek

    Szalony#Arek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2015
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    co dalej ??? wszedłem już. Ludzie na YT beznadziejnie tłumaczą
     
  5. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    No i musisz mieć coś takiego jak port forwarding albo port triggering , nie znam tego routera więc mało pomogę
     
  6. Szalony#Arek

    Szalony#Arek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2015
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    ok ok mam to. Dalej wpisać ip Xboxa i przepisać te dwa porty: 3072 i 3071
     
  7. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Raczej tak , ja wpisywałem IP xboxa z sieci WIFI + Porty XBL
     
  8. p0358

    p0358 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2013
    Posty:
    135
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraków
    Po co ci przekierowanie portów na system linku?
     
Wczytywanie...

Poleć forum