1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przekładka Napędów???

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Buraczello, Czerwiec 20, 2012.

  1. Buraczello

    Buraczello Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    Witam mam uszkodzonego x boxa 360 z Lt 3.0 i działającego z LT 2.0 albo 2.1 czy po zmianie napędu z padniętym i z lepszym LT do działającego x-a z słabym LT jest możliwe ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie ogarniam o co ci chodzi, ale można zmieniać napędy. Oczywiście nie wystarczy tylko przełożyć, trzeba zrobić spoofa.
     
  4. pawel1902

    pawel1902 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2009
    Posty:
    234
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Świętochłowice
    Napewno chodzi mu o to że chce wymienić napęd w xboxie ale musi zczytać klucz napędu i wgrać go do tego napędu który podłączy do działającej konsoli
     
  5. Buraczello

    Buraczello Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    Mianowicie jak to sie robi ? z czytywanie klucza ? wiem ze zamotane jest wyżej :D
     
  6. mcmoore

    mcmoore Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2010
    Posty:
    75
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    daleko
    Poczytaj o spoofie. Let me google that for you (pierwsze) jezeli nie ogarniasz po angielsku to na forum bylo niejednokrotnie powtarzane.
     
  7. Buraczello

    Buraczello Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    Podziękował kolego nawet nie wiedziałem jak sie to nazywa to bym poszukał :)
     
  8. mcmoore

    mcmoore Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2010
    Posty:
    75
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    daleko
    spoko. Ale w drugim poscie #Ciesiel91 napisal ze trzeba zrobic spoofa
     
  9. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Hehe, pamiętaj że możesz obecnie wymienić napęd jedynie na dokładnie taki jaki był w konsoli, inaczej nowe gry działać nie będą. Jakie masz napędy?

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  10. Buraczello

    Buraczello Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    Jeden to samsung drugi to Hitachi . robienie tego spoofa to większa jazda niż się opłaca :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum