1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przekroczenie zakresu :/

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez kuro9191, Lipiec 8, 2008.

  1. kuro9191

    kuro9191 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 7, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podłączyłem konsolę do monitora i ustawiłem w nim zbyt wysoką rozdzielczość ,której mój monitor nie odtwarza.
    Gdy włączam konsole podłączoną do monitora pojawia się komunikat ,,Przekroczenie zakresu" i cały ekran w jednym kolorze ,z którym nic nie mogę zrobić.
    Próbowałem wyłączać konsolę i włączać z powrotem ale to nic nie dało.
    Na TV wszystko działa ładnie.
    Jestem zielony ,jeśli chodzi o xboxa - dopiero dzisiaj go podłączyłem pod monitor i od razu zepsułem-proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. grzech1991

    grzech1991 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2007
    Posty:
    413
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Odp: Przekroczenie zakresu :/

    nacisnij i przytrzymaj przcisk sync + odpal konsole - zresetuje to wszystkie ustawienia wlaczenie z rozdzielczoscia
     
  4. kuro9191

    kuro9191 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 7, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Przekroczenie zakresu :/

    To nie chce działać :(
    Próbowałem robić tak jak mówiłeś kilka razy ale dalej pojawia się ten sam komunikat

    Być może nie działa mi ten sposób ,ponieważ po włączeniu na konsolę nie loguje mi automatycznie na profil ,tylko sam muszę się logować.
     
  5. Grzelus301

    Grzelus301 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2008
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Przekroczenie zakresu :/

    A spróbuj może na innym monitorze podłączyć i sprawdź czy będzie działać i zmniejsz wtedy i podłącz do swojego :)
     
  6. kuro9191

    kuro9191 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 7, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Przekroczenie zakresu :/

    Nie mam dostępu do innego monitora raczej :/
    A na pewno nie lepszego niż mój ;p
    Próbowałem coś ustawić w konsoli na telewizorze ale nic to też nie dało.
    Nie wiem co mam robić :/
    Chyba pozostaje mi kupić nowy monitor...

    Ustawiłem dzisiaj żeby mi się automatycznie logowało po włączeniu xboxa ale reset ustawień wciąż nie działa - na TV sprawdzałem.
     
  7. Grzelus301

    Grzelus301 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2008
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Przekroczenie zakresu :/

    Żaden znajomy nie ma monitora ? Ciocia, wujek, siostra, brat... ? A właśnie chodzi o to żeby nie był lepszy do twojego tzn. nie miał większej rozdziałki niż twój :) :D
     
  8. kuro9191

    kuro9191 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 7, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Przekroczenie zakresu :/

    Acha :D
    Podłącze sobie monitor crt i zobaczymy co z tego wyjdzie ;p
     
  9. Grzelus301

    Grzelus301 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2008
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Przekroczenie zakresu :/

    Każdy monitor może się nadać :) Na CRT też możesz ustawiać rozdziałke przecież...
     
  10. kuro9191

    kuro9191 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 7, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Przekroczenie zakresu :/

    A nie da się zresetować ustawień konsoli na TV?
     
  11. Grzelus301

    Grzelus301 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2008
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Przekroczenie zakresu :/

    A spróbuj na TV zrobić tak jak Ci powiedział grzech1991
    Może pomoże...
     
Wczytywanie...

Poleć forum