1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przełącznik KVM :P

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Przemo1994, Marzec 3, 2008.

  1. Przemo1994

    Przemo1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czesc

    Czy do takiego przełącznika kvm podłącze konsole ?? :D

    http://allegro.pl/item320460521_przelacznik_kvm_kompletny_taniej_nie_znajdziesz.html

    I czy po podłączeniu bo to w jakiś sposób wpłyneło na jakość obrazu?? :D

    PROSZE O SZYBKOM ODPOWIEDZ :D

    Nie sądzisz że z pojedynczymi emotkami post wygląda czytelniej? ... //spike200
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Erno

    Erno V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2007
    Posty:
    602
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kielce
    Odp: Przełącznik KVM :p

    Pierwszy raz widzisz emotoikonki że je tak masowo używasz ??

    Do każdego przełącznika KVM podłączysz konsole (najpierw musisz mieć kabel VGA do X360)

    Co do jakości obrazu - to może i straci obraz na jakości ale ty nie będziesz na pewno w stanie zobaczyć różnicy jeszcze jak użyjesz jakiegoś taniego kabla VGA)
     
  4. Przemo1994

    Przemo1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Przełącznik KVM :p

    OK Thx za odpowidź , pierwszy raz nie widze ikonek tylko ta jest fajna i duzo dalem :pPP
     
  5. WReki

    WReki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2008
    Posty:
    296
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    Odp: Przełącznik KVM :p

    jak juz o tym mowa to czy jak sie do takiego czegos podłączy konsole to czy będzie mozna podpiąć do tego myszke i klawe i będzie myszka i klawa wtedy działać na X360??
     
  6. Erno

    Erno V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2007
    Posty:
    602
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kielce
    Odp: Przełącznik KVM :p

    Nie nie będzie działać !
     
Wczytywanie...

Poleć forum