1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

przełącznik kvm

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Macek, Sierpień 19, 2010.

  1. Macek

    Macek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    szukam pomocy przy wyborze ww przełącznika, chcę podłączyć PC i xboxa do jednego monitora (posiadam kabel VGA-big ben). Ponoć nie wszystkie przełączniki są kompatybilne z xboxem
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ptwqk

    ptwqk Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dołączam się do postu gdyż też szukam pomocy w tym kierunku;p
     
  4. filemon1993

    filemon1993 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2009
    Posty:
    148
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    Ja rowniez dołączam się do postu i prosze o pomoc w skonfigurowaniu tego przełącznika( tylko krok po kroku), PRZEŁĄCZNIK KVM NA 2 KOMPUTERY SWITCH BSTOK 4093 (1159862000) - Aukcje internetowe Allegro, chce podłączyć PC i Xboxa 360 do monitora LCD Samsung 22 cale, za pomocą kabli VGA( jeden od konsoli, drugi od pieca, a trzeci od przełącznika ). Niestety gdy wszystko podłączyłem na ekranie pojawiły się kolorowe paski jakby kable były niedociśnięte, poprawiłem i to samo. Prosze o pomoc!!

    PS: Kable są na pewno sprawne.
     
  5. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    a wogle podłaczony jest zasilacz do tego przełacznika ? - musi byc
    zasilanie bo to jest przełacznik elektroniczny a nie mechaniczny
    poza tym w aukcji jest opisane ze musza byc kable dokupione (dwustronne?)
    mozliwe że przez te kable zamyka sie obwód ,bez którego ten układ nie bedzie działał
    ale dokupowanie osobno tych kabli to zwykłe naciaganie kupujacych na dodatkowe koszty układu
    skontaktujcie sie ze sprzedajacym z aukcji i niech wam wyjaśni szczegóły podłaczenia
    w razie czego zwrot towaru i wszycho....
     
  6. hardkorwoow

    hardkorwoow Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zabrze
    Witam panowie. Posiadam KVM switch i mam problem ponieważ nie pokazuje mi on obrazu z xboxa. Na pc normalnie działa ale na xboxie nie :( Czy da się to jakoś skonfigurować? Prosiłbym o szybką pomoc
     
Wczytywanie...

Poleć forum