1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

przełacznki kvm do monitora

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Krzysiekx27, Maj 8, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Krzysiekx27

    Krzysiekx27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    157
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Otóż chodzi mi o to, ze meczy mnie ciągłe przepinanie kabli między xboxem a komputerem do monitora. chciałem kupić sobie przełacznik kvm ale nie wiem czy taki zadziała: SWITCH PRZEŁĄCZNIK KVM DWA PC POD JEDEN MONITOR (1588824862) - Aukcje internetowe Allegro Jeśli nie ten to proszę o podesłanie jakiegoś linku do innej aukcji z takim który zadziała. Mam nadzieje ze wyraziłem sie wystarczająco jasno.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    powiem tak....jeśli wogóle działa to zadziała......heh chodzi o to że często buble nie działająca sprzedają...nawet nowe....ale 14 zł nie pieniądz sprawdź
     
  4. tasiek1956

    tasiek1956 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jak kupisz to napisz jak smiga i cyz wogole smiga:)
     
  5. mass95

    mass95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 18, 2008
    Posty:
    136
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sandomierz
    ja miałem takiego kvm tylko dałem coś ~50zł. baaardzo pomaga ! od siebie polecam w 100%
     
  6. K4M

    K4M Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Człuchów
    Też nad tym myślałem i raczej kupie taki przełącznik, ale mam jedno pytanko, czy jakość obrazu spada ?
     
  7. mass95

    mass95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 18, 2008
    Posty:
    136
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sandomierz
    U mnie nie zauważyłem spadku jakości.
     
  8. Krzysiekx27

    Krzysiekx27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    157
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    zamówiłem, przosze nie zamykac tematu bo chce was powiadomić czy to działa i jak sie sprawuje. pozdro
     
  9. Wujek WilQ

    Wujek WilQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Żory ( Śląsk )
    Krążą legendy że niektórym te chińskie kvm'y działają , u niektórych za to zmieniają barwy na ekranie i pogarszają jakość.
     
  10. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Zamykam, zeby nie bylo zbednego nabijania postow/offtopu.
    Jak bedziesz chcial cos dopisac to napisz na PW, wtedy otworze temat.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum