1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

przełożenie dvd

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez MRoziOO, Styczeń 10, 2012.

  1. MRoziOO

    MRoziOO Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    siem mam pytanie odnośnie przełożenia dvd z jednego X-a do drugiego :D czy może sie coś zjarać albo coś w tym stylu ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Jak wiesz co robisz to nie powinno się nic stać, pamiętaj że potrzebny jest klucz z obecnego napędu.
     
  4. MRoziOO

    MRoziOO Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak go można pochytać ??
     
  5. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Nie rozumiem . wyjaśnij mi jeśli możesz

    Pomogłem? Kliknij "Przydatne" ;-)
    Sent from my HTC Desire using Tapatalk.
     
  6. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Nawet nie napisałeś jaki masz napęd... a szklanej kuli nie mam :)
    Są na forum tutoriale do każdego z możliwych napędów, wystarczy poszukać.
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12091
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    lecz tobie nie radze tego robic bo zapewne ukatrupisz obie konsoke

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  8. MRoziOO

    MRoziOO Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. Z0N1C PL

    Z0N1C PL Banned

    Dołączył:
    Listopad 9, 2011
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mrozio , nie masz zielonego pojęcia o tym , nawet nie zabieraj się za takie rzeczy ,
    Musisz podpiąc napęd do PC i wyciągnąc klucz napedu i tylko to jest jedyna opcja, potem grać go do nowego napędu.
    Inaczej Xbox Ci go nie wykryje , jeśli chcesz się za to zagrać poczytaj dział LT.
     
  10. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    BenQ. To nie klucz, key musisz wyciągnąć programem po podłączeniu konsoli do komputera. Jak już go wygrzebiesz, to wgrywasz do drugiego napędu i podłączasz do xboxa. Na forum masz tutoriale, ale podejrzewam, że sam możesz sobie z tym poradzić.
     
  11. MRoziOO

    MRoziOO Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no to coś czuje że będzie kolorowo

    dzięki za info
     
  12. MRoziOO

    MRoziOO Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    chyba że zamiast wymieniać dvd to przełożył bym procek ?? czy lepiej było by przełożyć tego dvd ??
     
  13. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    procka na bank nie przelozysz naped zmien
     
  14. MRoziOO

    MRoziOO Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aha ok
     
Wczytywanie...

Poleć forum