1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przełozenie dysku-pilne!!!!

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez kichy, Lipiec 12, 2011.

  1. kichy

    kichy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam mam takie pytanko.Chce sobie kupić elita bez dysku na którym jest zainstalowany najnowszy dash 13416 a na swojej konsoli miałem ten 125... czy jak wloze swoj dysk do tej z tym nowszym dashem to czy nie porobia sie jakies kwasy?Pamietam ze kiedyś kumpel tak zrobił i chyba mu sie awatary potraciły i gry musiał od nowa instalować,jeżeli dobrze pamiętam.Dlatego chodzi mi o to czy nie będę musiał np. od nowa dashboarda wgrywać co sie zapewne wiąże z utrata przeróbki?Prosze was o szybka odpowiedz.Dzieki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. JTAG

    JTAG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2011
    Posty:
    180
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tuż za rogiem :)
    Gry na pewno będziesz musiał instalować od nowa, bo to inna konsola.
    Jak uruchomisz instalke 13416 to dogra Tobie brakijące elementy w tym przypadku avatary.
    Przeróbki nie ruszy.
     
  4. Tofik504

    Tofik504 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    nie bo masz już dasha na konsoli to tylko na HDD dolecą awatary. Jeśli kupiłeś konsole z płytą jasper to tam jest wbudowana pamięć i jesli była wola i w trakcie aktualki nie było inna pamięć podłączona to X360 to i awatary powinny być. Ba dysku, pendrive itp. nie instaluje sie dash tylko awatary, dash jest w pamięci niedostępnej dla użytkownika (nie używam nazwy bo nie jestem jej pewien:p)
     
  5. kichy

    kichy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jestes 100% pewien ze nie ruszy przeróbki?
     
  6. Tofik504

    Tofik504 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    na 99% (100% tylko u BOGA:p) Jeśli Elite jest zaktualizowany do najnowszego dasha i było to robione bez dysku,pendrive to awatary zainstalowały się na jednostce pamięci wbudowanej w płyte głowną. Jeśli nie to powiem Ci że już czytałem podobny wątek i tam koleś spokojnie bez problemowo jeszcze raz robił aktualkę i wszystko działało bo jak masz już na konsoli nowego dasha a na jednostkach pamięci brakuje awatarów to tylko awatary się doinstalują bo przecież dla aktualizacji konsola jest już zaktualizowana tylko trzeba dograć brakujące elementy. Poza tym we wrześniu i tak zaczną się pojawiać nowe gry zapisywane w nowym formacie więc i tak bedziesz musiał robic reinstalke flasha napędu ale takie życie
     
Wczytywanie...

Poleć forum