1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przełożenie napędu a przeróbka

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez marcinsz102, Czerwiec 10, 2012.

  1. marcinsz102

    marcinsz102 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gostyn, Poland
    Witam, mój falcon się posypał, mam go przerobionego. Mam opcje kupić w dobrej cenie jaspera z niedziałającym napędem
    Czy jak przełożę napęd z falcona do jaspera to piraty będą mi dalej chodzić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    tak pod warunkiem ,że tam jest taki sam twój ,żadna zamiana napędu przy xgd3 nie wchodzi w gre bo nie zagrasz w żadne xgd3 nawet dasha najnowszego nie zainstalujesz
     
  4. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Dodam tylko, że będziesz musiał i tak klucz zmienić w napędzie bo samo przełożenie nic nie da.
     
  5. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    w jasperze jak laser padniety to wymień będzie taniej
     
  6. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    W falconie są Benq, w Jasperze Liteony. Jeśli klucz jest dobrze wgrany, można je dowolnie podmieniać. Aktualizacje przechodzą.
     
  7. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak są benq to zamieni liteona na benq na liteon sporf to jak ma mu to działać?mowimy o xgd3
     
  8. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    bez spoofa, jeśli oryginalnie był liteon a wsadzi benq'u to aktualizacja przejdzie, sprawdź jak nie wierzysz.
     
  9. marcinsz102

    marcinsz102 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gostyn, Poland
    czyli co:
    1. kupuje jaspera
    2. wsadzam mój napęd benq
    i co dalej?

    Nie zależy mi na graniu przez internet ani na grach z ap25(Assassin's Creed: Brotherhood
    Halo: Reach
    Fable III
    Need for Speed Hot Pursuit
    Call of Duty Modern Warfare 2
    Call of Duty Black Ops)
     
  10. Seban_ZA

    Seban_ZA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    54
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    TRN/BDG
    Sprawa wygląda tak, że jeśli masz w konsoli napęd Liteon a w Jasperze będzie bankowo Liteon to granie w gry XGD3 i AP2.5 możliwe jest na napędzie Liteon. Musi być napęd tej samej firmy co fabryczny no i model ten sam.Przerób Liteona i będzie bajka:)
     
  11. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jaki napęd miałeś fabrycznie w swojej konsoli, a jaki u sprzedającego? Jeśli modele się zgadzają, to możesz kupować.
     
Wczytywanie...

Poleć forum