1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeniesienie konta US->PL / Manage Account Region problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Cin, Listopad 9, 2010.

  1. Cin

    Cin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdynia
    Witam wszystkich.
    Jak zapewne każdy z was wie niedługo przybywa usługa Xbox Live w Polsce.
    Jako iż chciałem już mieć cały proces przeniesienia konta za sobą postanowiłem się z tym dzisiaj pobawić.
    I już pojawia się pierwszy problem przy kroku drugim ;

    1.Zaloguj się w usłudze Xbox LIVE i przejdź na stronę Moje konto.
    2.Kliknij Region konta.

    U mnie opcja "Region konta"/"Manage Account Region" aktualnie nie występuje/nie istnieje pod "Membership Options".
    I teraz pojawia się moje pytanie ;

    Czy ktoś z was wie , czy ta opcja już będzie dostępna jutro , bądź wie jak sobie z tym poradzić ?
    A może ktoś ma ten sam problem .. ?

    Mam jedynie nadzieje , że nie będe musiał zakładać nowego konta .. =/
    Z góry dziękuje za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    Nie ma jeszcze możliwości migracji, piszę już 3 post na ten temat w 3 różnym temacie ;) Pojutrze chyba powinna być, albo jutro.
     
  4. Cin

    Cin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdynia
    I see.
    Hm. No dobrze. Tak czy owak , dziękuje Ci za szybką odpowiedź , jestem teraz spokojniejszy =p.
     
  5. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    Sam się na początku trochę już uszukałem tego, ale okazało się, że tutorial dali na długo przed możliwością migracji.
     
  6. Brego

    Brego Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 26, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    I nadal nie ma migracji? Rowniez nie moge sie doszukac odpowiedniej opcji :(
     
  7. Marszal95

    Marszal95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    239
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Częstochowa
    no wiesz, odkopałeś temat z przed roku, wszystko już działa
     
  8. thomaspl

    thomaspl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Potwierdzam nie ma możliwości migracji teraz, sprawdzałem na wszystkich swoich kontach. Ale Leo Why?
     
Wczytywanie...

Poleć forum