1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeniesienie licencji GTA:TLAD oraz Ballad of Gay Tony

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez maciejet, Grudzień 28, 2012.

  1. maciejet

    maciejet Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    158
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam problem jest następujący. Sprzedałem pewnej osobie konto z możliwością przeniesienia licencji na TLAD oraz Ballad of Gay Tony. Konto to było na USA.Użytkownik ten twierdzi , że przeniósł licencję na zawartość więc powinien mieć możliwość grania w dodatki na swoim głównym koncie. Po włożeniu płytki z GTA 4 nie pojawia się mu ekran wyboru pomiędzy GTA 4 czy dodatkami lecz od razu startuje mu GTA 4. Ma ktoś jakiś pomysł? Ja osobiście nie miałem problemu i dodatki pojawiały się u mnie normalnie w menu i była możliwość wyboru. Z góry dziękuję za wszelką pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. smrodek11

    smrodek11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2011
    Posty:
    275
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Zapewne nie ma pobranego najnowszego patcha do GTA IV
     
  4. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Niech wybierze w menu GTA IV "nowa gra" i dodatki powinny się ukazać do wyboru :)
     
  5. maciejet

    maciejet Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    158
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wysłałem mu w zamian konto z Batmanem i przysyła mi zdjęcie gdzie wyświetla mu się następujący komunikat.
    Skepy Xbox
    Nie można uruchomić gry Batman .......

    To już drugie konto i też coś nie działa. Ja nigdy nie miałem takiego problemu , licencje transferowali ode mnie znajomi nie raz czy 2 i wszystko chodziło im OK. Może ktoś wie o co w tym wszystkim chodzi? Bo nie chcę go zostawić z niedziałającym kontem , ale według mnie ta sytuacja jest co najmniej dziwna. Dam inne konto i znowu będzie ten sam cyrk?
     
  6. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Zapewne koleś wyłudza od Ciebie konta :)
     
  7. benio9494

    benio9494 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie wyłudzam kont tylko tak jest nie wiem czemu jesteś taki mądry to wyjaśnij co to może być ?
     
  8. dimon

    dimon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam

    może się mylę ale to ''Nie można uruchomić gry Batman .......'' wskazuje na to że nie przeniosłes licencji na swoją konsolę i uruchamiasz grę na swoim profilu , a nie na tym z którego pobrałeś tę grę...
     
  9. benio9494

    benio9494 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. dimon

    dimon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    witam
    ja przenosze licencję w takiej kolejności:
    -pobieram profil z zawartoscia (gra, dodatki itp)
    -przenoszę licencję
    -pobieram zawartość profilu
    -sprawdzam czy wszystko hula na moim profilu
    -jak ok to usuwam profil pobrany
    w taki sposób musi działać..
     
  11. benio9494

    benio9494 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja przenoszę licencję w takiej kolejności:
    -pobieram profil z zawartością (gra, dodatki itp)
    -pobieram zawartość profilu
    -przenoszę licencję
    -sprawdzam czy wszystko hula na moim profilu
    -jak ok to usuwam profil pobrany
    zawsze działało a teraz nie

    jakie ty gry pobierałeś >?
     
  12. Pikaczu

    Pikaczu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    To się nie dziw, że nie działa:
    -pobieram profil z zawartością (gra, dodatki itp)
    -pobieram zawartość profilu
    -przenoszę licencję

    Najpierw przenieś licencję, a póżniej zawartość. Teraz po przeniesieniu licencji weź opcję pobierz ponownie i powinno działać.
     
Wczytywanie...

Poleć forum