1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

przeniesienie obrazow gier na komputer

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez nygga1993, Wrzesień 6, 2012.

  1. nygga1993

    nygga1993 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2012
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    kupilem konsole i na dysku mialem jakies 30 gier, obrazow lub cos takiego, nie moge tego uruchomic wiec pewnie jest to zwykly obraz do nagrania, tak mysle, jak go przeniesc na komputer? i czy moge ten obraz potem wypalic ihasem na plycie??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. djinsekt

    djinsekt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2012
    Posty:
    158
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Perła City
    Skoro nie wiesz co masz to jak mamy Ci pomóc z rozwiązaniem Twojego problemu?!
     
  4. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    ktos sobie skladowal 30 obrazow iso na dysku konsoli? omg. przeciez na nieprzerobionej konsoli to prawie niemozliwe. jedynie transfer kit.
     
  5. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie napisał ze ma nie przerobionego xboxa.
    Podaj wiecej szczegółów, jesli masz przerobionego xboxa to w jaki sposób lt czy rgh i skąd wiesz ze masz tam 30 gier?

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  6. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    nawet jakby mial LT, a FAT nie mialby limitu 4gb na plik to i tak to niemozliwe :O
     
  7. nygga1993

    nygga1993 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2012
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam przerobke lt 2.0
    no i jak wchodze w gry to widze ikonki roznych gier, miejsce na dysku mam zajete, czyli ze niby sa tytlko zainstalowane? a obraz bede musial pobrac i dopiero nagrac?
     
  8. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    jak nie masz plyt do tych gier to nie pograsz. gry sa tylko zainstalowane jak mowisz, ale beda wymagac plyt do gry.
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum