1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeniesienie profilu na druga konsole

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez ROPumpkin10, Styczeń 31, 2012.

  1. ROPumpkin10

    ROPumpkin10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 7, 2011
    Posty:
    123
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam. Jezeli zly dzial, lub pytanie juz padlo na forum - przepraszam, ale nie udalo mi sie znalezc odpowiedzi. Posiadam konsole Arcade, na ktorej gram od okolo, 3 lat, lecz w najblizszym czasie planuje zakupic nowego X'a, poniewaz ten jest przerobiony a chcialbym pograc na Live. Jednak szkoda mi troche swojego profilu, achievementow, save'ow itd... Czy mozna to w jakis sposob przeniesc na druga konsole ? Np. za pomoca pendrive, przenosnego dysku etc... ? Konsola nie posiada dysku twardego.


    Z gory thanks dla wszystkich za pomoc ;)

    EDIT : Nie posiadam karty pamieci. Mam wbudowana pamiec 512 mb
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. smrodek11

    smrodek11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2011
    Posty:
    275
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Możesz przenieść profil na pendrive'a
     
  4. ROPumpkin10

    ROPumpkin10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 7, 2011
    Posty:
    123
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A jak to zrobic ?? I czy przeniesienie profilu z konsoli przerobionej na nie przerobiona na ktorej bede gral live, nie grozi banem ? Tzn. czy w jakikolwiek sposob mozna stwierdzic, ze ten profil pochodzi z konsoli przerobionej ?
     
  5. ROPumpkin10

    ROPumpkin10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 7, 2011
    Posty:
    123
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  6. Yoshiv

    Yoshiv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2011
    Posty:
    94
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Włocławek
    Konsola XBOX nigdy nie wystąpiła w wersji Arcade.
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Co to za bzdura?

    Wysłane z mojego LG-P920 za pomocą Tapatalk
     
  8. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Jak to nie wystąpiła?! Arcade to konsola bez headsetu, bez dysku, bez kabla sieciowego z padem przewodowym. Proszę mnie poprawić bo mogę się mylić ale tak najprawdopodobniej jest...
     
  9. Strus

    Strus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Widzę, że nikt nie zauważył, że temat jest na forum o pierwszym Xpudle, a nie o 360 ;]
     
  10. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    to gościu chyba źle założył temat bo opisuje w pierwszym poście x360
     
  11. ROPumpkin10

    ROPumpkin10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 7, 2011
    Posty:
    123
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No fakt, sorry pomlyilem dzialy ... Prosze o przeniesienie i odpowiedz :)
     
  12. Yoshiv

    Yoshiv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2011
    Posty:
    94
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Włocławek
    A taka bzdura, że konsola XBOX nigdy nie wystąpiła w wersji Arcade.

    Konsola Xbox 360 a i owszem, wystąpiła. Ale pierwszy Xbox nie :).

    Chciałem zwrócić uwagę na to, że coraz częściej osoby nie czytające nazwy działu zakładają tutaj tematy o X360..

    Widać nikt nie skumał, a wystarczyło uważnie przeczytać.
     
Wczytywanie...

Poleć forum