1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeniesienie profilu x360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Ichigo16, Sierpień 8, 2015.

  1. Ichigo16

    Ichigo16 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Mam obecnie 2 konsole jedną z LT3.0 i nową z RGH na tą nową wszystko chciałem przerzucić i savy ok poszły ale przy przeniesieniu profilu pokazuje mi na RGH konsoli że profil jest uszkodzony ale po podłączeniu do starej konsoli chodzi ok

    P.S Nie chodzi o profil do xbox live tylko zwykły profil gracza
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28031
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Konsole się czasami wersją dashboardu nie różnią?
     
  4. Ichigo16

    Ichigo16 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hmm faktycznie
    na starej konsoli jest 2.0.16537.0
    a na nowej 2.0.16547.0
    to w tej sytuacji powinienem na starej update zrobić i będzie można go przenieść wtedy?

    UP:Aktualizacja nic nie dała dalej ten sam proble sie pojawia

    W RGH korzystam z freestyle wersja dash: 2.2rev 725 nie wiem czy ma to znaczenie
     
    Ostatnia edycja: Sierpień 8, 2015
  5. Ichigo16

    Ichigo16 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Temat do kasacji dałem sobie radę sam znalazłem program Horizon w necie wykupiłem diamond i stworzyłem świeży profil na nowej konsoli następnie pododabwałem gry i zduplikowałem achivy(40k gp) a następnie wziąłem się za savy zmieniłem w nich profil id i teraz wszystko działa bez problemu
     
Wczytywanie...

Poleć forum