1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeniesienie profilu

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Kamils, Grudzień 11, 2009.

  1. Kamils

    Kamils Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!

    Mam pytanie pewnie oczywiste ale nie znalazlem odpowiedzi na moje pytanie. Jezeli zly dzial to przepraszam.
    Otoz zamierzam kupic nowa konsole a nie chce tracic swojego profilu. Zalozylem Konto na xbox live. I mam pytanie czy na nowj konsoli kiedy zaloguje sie na xbox live bede mial swoj profil ? I czy beda moje savey ? Czy sejvey bede musial zgrac np na pen driva ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. keny566

    keny566 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Savy chyba będziesz musiał przerzucić na pendrive bo nie zapisują się w profilu tylko na dysku. Jak się zalogujesz na profil na nowej konsoli profil powinien normalnie działać.
     
  4. snachmsm

    snachmsm Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 6, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    podepnę sie pod temat, bo mam nieco podobny problem ;-)

    mam premiuma z "wgranym 1.6", ale activate płytka mi nie chodzi - chyba zostałem w sklepie oszukany i wgrano mi 1.51, ale nieważne :confused: kumpel kupił sobie arcade, wgrał 1.6 i jemu activate ładnie trybi - mam taki pomysł, że byśmy się zamienili konsolami, ja bym porezał w nowsze tytuły (wave4) na jego konsolce, a on na mojej uzupełnił by braki na starszych tytułach - chciałbym jednak, żeby moje osiągnięcia zapisały się na moim dysku, a on pewnie na swojej karcie...

    czy dobrze kombinuję, że wystarczy, że włożę swój dysk do jego pudełka, a on kartę do mojego i będziemy już na swoich profilach, mimo, że nie na swoich konsolach? żaden z nas nigdy nie korzystał z xbox live i nie zamierza ;)

    i przy okazji - ja wgrałem już najnowszego dasha do konsoli, wiem, że on z wave 4 grał już w Tekkena, ale gdyby zaszła potrzeba wgrania w jego konsolę jakiegoś nowego/nowszego niż mój dasha to czy sprawi to przypadkiem, że profile po przełożeniu do pierwotnych konsol nie będą zaskakiwać? (generalnie czy dash ingeruje jakoś w profil i save`?)

    (wiem, że mogę patchować do starszych wave`ów, ale płytki z wave4 mam już wypalone, liczyłem, że Lite LT wyjdzie wcześniej, a tu okres świąteczny się zbliża, sporo wolnego będzie, a tu nadal lipa)
     
  5. bit4you

    bit4you Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2007
    Posty:
    133
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nidzica
    profil możesz przenosić w wyżej opisany sposób bez problemu, jeśli któraś konsola jest zbanowana wówczas pojawia się problem z uszkodzonym profilem i nie można go uruchomić nie obędzie się wówczas bez podpinania pod PC

    Do sieci jest jedynie exportowany profil z osiągnięciami, save musisz przekopiować w tym wypadku do wyboru są dwie opcje albo na kartę albo przy pomocy kabla i do transferu danych jeśli podpinając pod PC lub też pod xboxa operacja możliwa jedynie przy przenoszeniu danych z mniejszego dyski na większy 20>60>120>250GB
     
  6. filipg96

    filipg96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Mam konsolę premium, ale muszę kupić nową. Czy jest jakiś sposób przeniesienia moich osiągnięć ze starej konsoli na nową ?

    Mam jeszcze jedno pytanie; moja konsola nie ma wejścia HDMI, tylko Component. W moim telewizorze nie ma takiego wejścia:(. Jest tylko HDMI. Czy jest jakaś możliwość podłączenia konsoli do tego telewizora ?
     
  7. Forza3Fun

    Forza3Fun Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 14, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Mam pewien problem. Wlozylem dzis gre avatar i przerobilem do wave 3. wlaczyla mi sie jakas aktualizajca konsoli, gra nie dziala. Gdy wyloze dysk twardy gra odpala sie bez problemu. Gdzie moze byc problem ? Mogl sie dostac jakis zly plik an dysk czy cos ze dlatego nie dziala ? Kurde bez dysku wszytstko normalnie smiga. Jesli ktos moze mi pomoc niech pisze na PM. Z gory dzieki.
     
Wczytywanie...

Poleć forum