1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeniesienie profilu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez LAN112, Styczeń 27, 2012.

  1. LAN112

    LAN112 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam problem. Miałem xboxa falcona i postanowiłem kupić jaspera, więc wszystko zrzuciłem na pendrive, ale był on mi potem potrzebny i zawartość zrzuciłem na kompa, tyle że jak to wrzuce na pendrive i podłączam do nowego xboxa to on nie widzi tych profili. Czy jest jakiś sposób aby je wrzucić znowu? Z góry dziękuję za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. HornZaqu

    HornZaqu Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Jesli masz xbox live to mozesz spokojnie pobrac profil logujac sie widnows id i haslem jak nie no to masz problem :/
     
  4. Szumotal71

    Szumotal71 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wrocław
    Podepnij czystego pendrive'a do konsoli, sformatuj ją z poziomu konsoli - wrzuć profile i resztę - powinno działać. A, tam przy wyborze formatowania, wybierz "Dostosuj do konsoli" czy coś takiego. Żeby po prostu pendrive miał w sobie utworzony folder Xbox 360. Później zastępujesz go swoim folderem, "Tak, na wszystkie" - powinno działać. Bawiłem się tak już kilkukrotnie - zawsze działało.
     
  5. LAN112

    LAN112 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Właśnie kurde nie widzi -.- i mam problem, nie ma jakiegoś programu czy coś?
     
  6. LAN112

    LAN112 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    I jak pomoże ktoś?
     
  7. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    Zaraz muszę coś poukładać...
    Jakie pliki masz na kompie? Skopiowałeś specjalnym programem zawartość pendriva na kompa?
    Czy zrobiłeś kopiuj-wklej z poziomu eksploratora windows?
    I jak i czym później z powrotem kopiowałeś na pendriva?

    Opisz wszystko po kolei.
     
  8. LAN112

    LAN112 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No zrzuciłem kopiuj wklej -.- i próbowałem też tak wgrać
     
  9. LAN112

    LAN112 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pomoże ktoś?
     
Wczytywanie...

Poleć forum