1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeniesienie save na inny profil

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mikul1991, Wrzesień 30, 2011.

  1. mikul1991

    mikul1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2010
    Posty:
    270
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam!

    Słyszałem, że jakimś programem da się przenieść save z jednego profilu na drugi. Przede wszystkim zależy mi na Forza 3 i TDU2, ponieważ na swoim profilu przegrałem już blisko ze 30h w singlu w obie gry, a teraz mam nowe konto z GOLD i na pewno nie podejmę się przechodzenia gry od początu (zapis stanu się przyda w multi). Osiągnięcia mam całkowicie 'gdzieś' ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    da się ale nie da się robić osiągnięć bo pisze że ktoś inny jest właścielem savów, chyba modio nawet
     
  4. mikul1991

    mikul1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2010
    Posty:
    270
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak pisałem - na osiągnięciach mi zależy. Będę mógł wykorzystywać te save do multi?
    No i jak je zrobić;)
     
  5. wojtek219

    wojtek219 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy ktoś wie jak to zrobić ? jakiś turtorial ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum