1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeniesienie save'a

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez hersheys50, Wrzesień 17, 2008.

  1. hersheys50

    hersheys50 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2008
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Otoz mam problem niedawno zakupilem xboxa i zdazylem juz uzbierac troche punktow G :eek: na moim profilu, a dopiero po jakims tygodniu zalozylem 2 profil z dostepem do xbox live :D i na nowym profilu niemam zadnych save'ow :-\ i zadnych punktow czy da rade przeniesc save z jednego profilu na 2 ???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Korsak

    Korsak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2008
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Przeniesienie save'a

    Mi się wydaje że się nie da ale może są już jakieś programy które to umożliwiają chociaż łatwiej by ci było zmienić tamto konto silver na Gold nic byś wtedy nie stracił chyba że to jest to paromiesięczne (wersja trial) to niestety nie da się.
     
  4. piotr5001

    piotr5001 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2008
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Okolice Kakowa
    Odp: Przeniesienie save'a

    Da sie przenieść ale tylko że osiągnięcia zostaną zablokowane na stałe
     
  5. reed

    reed Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2008
    Posty:
    197
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Przeniesienie save'a

    Ja też po jakimś czasie zakładałem dopiero konto na xlive i poprostu skopiowało mi te punkty na konto xlive. Teraz gram tylko na tym nowym koncie.
     
  6. jasiulu

    jasiulu Banned

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mam ten sam problem
     
  7. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok

    Ze co?


    Nie da sie przenosic aczikow ani save z konta na konto!


    @OFFTOP
    Fak niechcacy dalem ci dziekuje-.-
     
  8. marwol

    marwol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2008
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    savy większości gier są przypisane do profilu...
    a tak wogóle to nie wiem jak wy robicie te profile. Ja zrobiłem napoczątku offline, potem jak podłączyłem do LIVE to tylko profil stał się też Live, a nie jakieś nowe konto.
     
Wczytywanie...

Poleć forum