1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeniesienie Savów ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez FreakyOmen, Październik 14, 2008.

  1. FreakyOmen

    FreakyOmen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Z Cyberprzestrzeni
    Witam, czy da radę przenieść savy ze starego profilu na nowy ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. gangster6669

    gangster6669 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2007
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mirsk
    Odp: Przeniesienie Savów ?

    Chyba tylko za pomocą karty pamięci. Pewności nie mam.
     
  4. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Odp: Przeniesienie Savów ?

    Chcesz to zrobić bez otwierania konsoli ?? Jak tak, to odpowiedź brzmi nie. Można skopiować save, ale tylko razem z całym profilem.
     
  5. piotr5001

    piotr5001 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2008
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Okolice Kakowa
    Odp: Przeniesienie Savów ?

    save przywiązane są do profilu
    da sie skopiować ale osiągnięcia zablokują sie bez powrotnie
     
  6. FreakyOmen

    FreakyOmen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Z Cyberprzestrzeni
    Hmm jak mogę przenieść save z całym profilem, np na inny dysk dokupiony do x'a ??? Thx z góry za odp !!
    Pozdro
     
  7. viru

    viru Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    najprościej podłanczasz dysk i karte pamięci na którą kopiujesz wchodząc w ustawienia/pamięc potem powtarzsz operacje z drugim dyskiem z tym że kopiujesz w drugą stronę
     
  8. FreakyOmen

    FreakyOmen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Z Cyberprzestrzeni
    A karta pamięci musi być oryginalna od xbxoxa ?? nie może to być pendrive ?? Pozdro
     
  9. STARKILLER22

    STARKILLER22 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sosnowiec
    Nie może być na pendrive ponieważ nie ma możliwości przenoszenia savów na pendrive
     
  10. van_kal-el

    van_kal-el Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 9, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanie czy da się przenieść profil z jednej konsoli do drugiej za pomocą z krosowanego kabla Ethernet???
     
  11. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    nie,uzyj odzyskania gamertaga live,ewentualnie przeloz dysk,uzyj karty pamieci etc
     
  12. mimimek

    mimimek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A ja mam pytanie co sie stanie w przypadku dwoch konsol. Jedna jest przerobiona, a druga nieprzerobiona. Co jest bede sobie gral w rozne gry na przerobionej a potem przenosil profil z dyskiem na nieprzerobiona i tam podlaczal sie do xbl zeby mi zaktualizowalo punkty? Da sie tak? Trzeba kopiowac caly rpfil? Grozi to banem nieprzerobionej konsoli? I czy dziala przede wszystkim? :p

    PS: Nie znalazlem na to odpowiedzi wiec dzieki z gory
     
  13. mimimek

    mimimek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czy ktos moglby mi odpowiedziec na to pytanie?
    Czy taka praktyka grozi banem?
     
  14. itekisan81

    itekisan81 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice / Kildare (IRL)
    Save sa przypisane do konta , nie beda dzielac po przeniesieniu
     
  15. mimimek

    mimimek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Chyba mnie nie zrozumiales.
    Mam 2 konsole. Jedna jest przerobina (niezbanowana-nie podlaczana do neta), a druga jest nieprzerobiona. Przenosze sie dysk z jednej do drugiej bo przejsciu gry. Np na przerobionej przejde sobie ME2 i potem w celu zaktualizowania achievmentow przeniose sobie dysk z moim profilem na konsole nieprzerobiona i tam zaktualizuje profil przez internet. Grozi to banem??? Jest to w jakis sposob wykrywalne??
     
  16. mimimek

    mimimek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ktos mi odpowie na moje pytanie?
     
Wczytywanie...

Poleć forum