1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeniosłem grę do: Brak selekcji

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez SPAVN123, Styczeń 6, 2014.

  1. SPAVN123

    SPAVN123 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Proszę o pomoc, jestem świeżym użytkownikiem konsoli xbox 360. Przerobiłem ją sobie RGH z freestyle dashem, i namieszałem coś z grą na kinecta. Przeniosłem grę do: Brak selekcji i od tej pory nie widać jej tam gdzie poprzednio ani nigdzie indziej, na HDD jest i z managera plików odpala się normalnie.
    Co zrobić aby gra wraz z okładką pojawiła się z powrotem, wyszukiwałem ręcznie na różnych głębokościach.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  4. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jak wyżej, lub połącz się przez ftp z przeglądarki na kompie z FSD na konsoli i tam z BRAK SEKCJI przenieś do jakiej chcesz.
     
  5. SPAVN123

    SPAVN123 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pomogło gra się pojawiła , lecz teraz jak na złość znikły mi wszystkie okładki ;/

    Dodam że nie łącze się z internetem, i czy mogę je jakoś przywrócić offline ??

    A jeżeli już się zdecyduję podłączyć do internetu, wystarczy w dashu dać aktualizuj okładki ??
     
  6. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie możesz, chyba że zrobiłeś backup plików z FSD :D
    Podłącz do neta i zaktualizuj, lub wrzucaj ręcznie z kompa :
    http://xboxforum.pl/artykuly-196/reczne-dodawanie-okladek-do-fsd-163500/
     
Wczytywanie...

Poleć forum